Loading...

Het product is succesvol toegevoegd aan uw winkelwagen

Cacaodoppen

Met cacaodoppen ga je op een verantwoorde wijze onkruid tegen en geef je je tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Zoals elke type boomschors is deze bodembedekker in de tuin geschikt voor het aanleggen van tuinborders en decoratie. Cacaodoppen zijn rijk aan voedingstoffen en daardoor bevorderen de cacao doppen de groei van je planten nadat ze composteren!

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Cacaodoppen Kopen?

Deze doppen zijn beschikbaar in big bags en losgestort. De big bags kunnen door heel Nederland geleverd worden m.u.v. de Waddeneiladen. Vandaag een big bag besteld? Hij is dan de volgende werkdag in huis!

Cacaodoppen in het kort

  • Weert slakken en katten uit de tuin
  • Rijk aan voedingsstoffen
  • Gaat onkruid tegen
  • Voorkomt wortelrot

Bescherm je planten door een laag doppen in en rondom de plantenborders te strooien. Omdat cacaodoppen in de tuin een vochtregulerende werking hebben, wordt wortelrot voorkomen. Op een gegeven moment zullen de doppen vergaan, waardoor belangrijke voedingstoffen in de aarde terecht komen. Cacaodoppen ruiken heerlijk wanneer ze net in de tuin liggen en na regenbuien, je ruikt de lichte chocolade-geur. Pas ervoor op dat dit product giftig kan zijn voor honden.