Brekerszand

Als je op zoek bent naar een manier om je bestrating goed op zijn plaats te houden, dan is brekerszand wellicht iets voor jou. Dit is gebroken zand dat vaak ook wel inveegzand wordt genoemd. Door het hoekige structuur en de kleine steentjes zorgt brekerszand ervoor dat je bestrating op zijn plaats blijft. Bovendien bieden wij brekerszand aan in een bigbag van 1000kg, wat voldoende is voor een flink aantal vierkante meters bestrating. En het mooie is: wij leveren het brekerszand gratis en meestal binnen 1 werkdag. Je kunt zelfs je eigen afleverdag selecteren als dat beter uitkomt.

Toon Filters
  • , ,

    119,83 Excl. BTW Bekijk productToevoegen aan winkelwagen

Brekerszand: de ideale oplossing voor bestrating

Als je op zoek bent naar een manier om je bestrating goed op zijn plaats te houden, dan is brekerszand wellicht iets voor jou. Dit gebroken zand, ook wel inveegzand genoemd, zorgt door zijn hoekige structuur en kleine steentjes ervoor dat je bestrating op zijn plaats blijft. Dit is vooral handig bij bestrating op een hellend terrein, zodat de stenen niet wegglijden. Bovendien bieden wij brekerszand aan in een bigbag van 1000kg, wat voldoende is voor een flink aantal vierkante meters bestrating.

Brekerszand om gaten op te vullen

Daarnaast kan brekerszand ook worden gebruikt om gaten en oneffenheden op te vullen in bestrating. Door het hoekige structuur blijft het zand goed op zijn plaats en vult het de gaten op een efficiënte manier op.

Brekerszand om een tuinpad aan te leggen

Bovendien is brekerszand ook geschikt voor het aanleggen van tuinpaden. Het zand geeft een natuurlijke look aan het tuinpad en is eenvoudig te verwerken.

Kortom, brekerszand is een veelzijdig product dat kan worden gebruikt voor diverse doeleinden in de tuin en rondom het huis. Het is duurzaam, onderhoudsarm en budgetvriendelijk, en biedt een efficiënte oplossing voor het op zijn plaats houden van bestrating en het opvullen van gaten en oneffenheden.