Hoe kan ik betalen?

U kunt bij Bustotaal.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

iDeal
Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Creditcard (Visa, MasterCard)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden.

Overboeking
Indien u wilt overboeken dan kan dit op rekeningnummer NL54RABO0306356899. Denk erom dat u hierbij ook Fouragehandel Bus BV moet vernoemen. De verwerking van de bestelling duurt hierdoor 1 werkdag langer.

Rembourszending
Rembours zending kost € 20,-. Betaling mag bij levering en enkel bij tevredenheid van uw aankopen.

Kortingscodes
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Kortingscodes kunt u invullen in het betaaloverzicht pagina. Deze verschijnt na de winkelwagenpagina. Dit kunt u doen onder ‘BEKIJK BESTELLING’.

Billink
Achteraf betalen besteden wij uit aan onze betaalprovider Billink. Je ontvangt achteraf een factuur als wij het product hebben opgestuurd. Vervolgens kun je bij Billink het bedrag overmaken via jouw bankrekening.

Bancontact / MisterCash
Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Voor Belgische klanten maken we het gemakkelijk om te betalen door middel van Bancontact / MisterCash.

Betalen bij afhalen in Winsum
Indien u een product komt afhalen bij ons op locatie in Winsum, kunt u daar ook betalen met de pin of contant geld.