Gazon onderhoud

Filteren

Kleur
 1. Blauw (2)
 2. Zwart (1)
Voorraad
 1. Op voorraad (9)

Grasscharen

Een grasschaar is ideaal voor het perfectioneren van jouw gazon. Een grasmaaier kan natuurlijk niet overal bij, daarom kun je met een grasschaar alle graskanten eenvoudig en precies bijwerken. Wij bieden verschillende modellen grasscharen aan, hierdoor zit altijd wel een handig model voor jou tussen.

Grasscharen kopen?

Tijd om de graskanten bij te knippen? Met de grasscharen van Bustotaal kun je jouw gazon eenvoudig en precies bijwerken. Grasscharen zijn een handig hulpmiddel bij het perfectioneren van jouw gazon. Voor de randjes en het fijne werk kan een grasschaar het middel zijn om het gazon er tiptop uit te laten zien. 

Voordelen van grasscharen

   • Eenvoudig en precies graskanten bijwerken
   • Ook voor moeilijk bereikbare plekken
   • Verkrijgbaar in verschillende modellen

Wij bieden verschillende modellen grasscharen aan, zodat er voor ieder wat wils is. Klassieke grasscharen, grasscharen met draaifunctie, grasscharen met een steel en elektrische grasscharen. Ook handig: onze elektrische grasschaar is ook te gebruiken voor het snoeien van struiken en buxus. Gebruik de verwisselbare opzetstukken en maak eenvoudig van jouw grasschaar een buxus- of struikschaar. 

Bestel nu online!

Bekijk en bestel ons assortiment aan grasscharen eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat het snel bij jou thuisbezorgd wordt.