Filteren

Voorraad
 1. Op voorraad (1)

Kokos bodembedekker

De Kokos Bodembedekker van Bustotaal is een 100% natuurlijke bodembedekker. Deze bodembedekker is gemaakt voor het bedekken van paden in de tuin en speelplaatsen. De kokos bodembedekker kan ook gebruikt worden als decoratie boven op de grond in potten en plantenbakken. Door kokossnippers te gebruiken droogt uw bodem minder snel uit en krijgt onkruid minder kans.
Hoeveel kokossnippers heb ik nodig?

1 resultaten

1 resultaten

Hierbij de bodembedekker op basis van kokos, ideaal te gebruiken voor het aanleggen van paden en borders in en rond uw tuin. Zeer zacht, decoratief, duurzaam en kan goed tegen het betreden van mensen. Ook te gebruiken voor decoratie voor in grote bakken. De Kokos Bodembedekker is een 100% natuurlijk product en bij gebruik heeft u tevens een verlaagde kans op onkruid in uw tuin.

Waarom Kokos Bodembedekker:

    • Topkwaliteit bodembedekker
    • Duurzaam
    • Decoratief
    • Sterk tegen onkruid

Ons advies is om de Kokos bodembedekker met een dikte van rond de 4 cm te verspreiden over de grond op de desbetreffende plek. De dikte van de Kokos neemt in de loop van de tijd af en daarom adviseren wij om per 2 jaar de Kokos bodembedekker aan te vullen met een nieuwe laag. Als er erg intensief gebruik gemaakt wordt van het desbetreffende pad is het slim om dit jaarlijks te doen.

Heeft u intresse in andere bodembedekkers dan de Kokos kijk dan in ons assortiment van BoomschorsHoutsnippers of Cacaodoppen. Bij vragen neem dan gerust contact met ons op.