Coronamaatregelen: Onze winkel is voor het afhalen van bestellingen  geopend, u kunt uw producten afhalen met in achtneming van de regels.

Olijfboom - Olea europaea

  • olfijboom-kopen
  • olfijboom-kopen
Olijfboom - Olea europaea
€ 289,21 (excl. btw) € 349,95 (incl. btw)

Gratis thuisbezorgd.

OF

Bezorgdatum woensdag 11 augustus

5 - 7 werkdagen

Betaalmogelijkheden

Over dit product

Wilt u een prachtige olijfboom kopen? Dan is deze Olea europaea “Bonsai” de perfecte keuze. De stam is een zogenaamde “old skin” dit houdt in dat de stam niet glad is maar ruw en knoestig, dit geeft uw tuin of terras een schitterende authentieke mediterrane uitstraling. De boom staat in bloei van april tot juni, dit zorgt voor kleine witte bloesems die heerlijk ruiken.

Sterke olijfboom kopen

De boom is inclusief pot ongeveer 170 cm hoog en de stamomtrek ligt tussen de 40 – 60 cm.  Deze olijfboom leent zich perfect om in een pot op het terras te plaatsen maar komt ook prima tot zijn recht in de volle grond.  U kunt de olijfboom het beste een plek geven in de volle zon en zorg ervoor dat u in de zomermaanden voldoende water geeft, want een olijfboom houdt van een licht vochtige grond.  Dit type olijfboom staat bekend als zeer sterk maar mocht het erg koud worden in de winter, dan is het verstandig om de boom af te dekken met een vliesdoek.

Elke olijfboom is uniek

Geen olijfboom is hetzelfde, dat is het mooie aan de natuur. Daarom ziet u in de productafbeeldingen verschillende olijfbomen van dit type staan, al onze bomen zijn door ons geselecteerd op kwaliteit dus u ontvangt altijd een prachtig mooie olijfboom!

Specificaties

EAN Code -
Artikelnummer OL-01
Levertijd 5-7 werkdagen levertijd

Klantenreviews

Er zijn nog reviews voor dit product geschreven. Schrijf een review