Regentonnen

Wil jij het regenwater wat in jouw tuin valt graag recyclen en duurzaam omgaan met het milieu? Dan is een regenton van Bustotaal hier een mooi begin voor. Alle regen die valt kan via de dakgoot worden opgevangen in een regenton en vervolgens in tijden van droogte gebruikt worden om je planten te bewateren. Zelf waterbewust bezig gaan, bestel vandaag nog je regentonnen bij Bustotaal en begin meteen met het opsparen van regenwater.

1-18 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-18 of 61

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Kruiwagen kopen?

Bustotaal heeft een groot assoritment aan verschillende soorten kruiwagens. In ons assortiment zijn 3 hoofdassortimenten opgenomen namelijk de tuinkruiwagens, de kluskruiwagens en de boederijkruiwagens. Op deze manier hopen wij van Bustotaal dat we aan iedereen het meest geschikte model kunnen bieden voor de voor hun geschikte toepassing. HIeronder zullen de speficitaties voor elke type model behandeld gaan worden.

Tuinkruiwagens zijn modellen zijn vaak gemaakt van een lichtgewicht kunststof en kunnen gemakkelijk een inhoud tot 100 liter vervoeren. Tuinkruiwagens zijn ontzettend handig voor verschillende klussen in de tuin. Gebruik de tuinkruiwagen bijvoorbeeld om gensnoeiden takken, afgevallen blad en onkruid af te voeren naar je zelf gemaakte composthoop in de hoek van de tuin of gebruik de kruiwagen om zand, boomschors of houtsnippers te vervoeren naar de plekken waar je een nieuw pad of terras wilt aanleggen. 

Kluskruiwagens zijn wagens die extra sterk moeten zijn om stenen, beton en verschillende soorten bouwafval te kunnen vervoeren. Het is daarom verstandig dat als je bezig gaat met bouwwerkzaamheden om te kiezen voor een type die uitgerust is met een stevige metalen bak. Deze metalen bak zorgt ervoor dat wanneer er stenen, beton of andere bouwmaterialen in worden gegooid de bak niet kapot, beschadigd of lek gaat. 

Boerderij Kruiwagens zijn modellen die vaak extra groot zijn en die een inhoud kunnen hebben tot wel 300 liter. Daarnaast hebben sommige boerderij modellen twee wielen. Deze kruiwagens kunnen goed gebruikt worden ter transport van lammeren en kalveren vanwege de stabiliteit. Daarnaast zijn er boerderijkruiwagens die geschikt zijn voor het vervoer van mest, hooi of verschillende soorten afval.