Tuinartikelen

Ontspannen in de buitenlucht, dat doe je natuurlijk in je eigen tuin. Bustotaal biedt je een divers aantal artikelen aan om jouw tuin gereed te maken voor het Nederlandse weer.

Tuinartikelen Kopen?

Om een prachtige tuin te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt is een heleboel nodig; van mooie planten en bloemen tot mooie borders tot een gezellige zitplek. Binnen het online tuincentrum vindt je een groot assortiment aan tuinartikelen en klusartikelen. Onze tuinproducten zijn van hoge kwaliteit en bekende merken zoals Fort en Gardena.

Naast het tuingereedschap kan je ook een breed assortiment van kruiwagens bestellen. Kruiwagens, kluskruiwagens en boerderijkruiwagens; wij hebben voor elk wat wils. Kruiwagens zijn handig voor het verplaatsen van potgrond, boomschors, houtsnippers of grind.  Een speels accent geven aan de tuin? Een gedeelte van de kruiwagens zijn ook in het roze, geel en lavendel beschikbaar. Tuinlaarzen of werkhandschoenen nodig voor de tuinklusjes? Wij bieden grote merken werklaarzen zoals Dunlop en Bekina voor voordelige prijzen aan.

Om de tuin helemaal af te maken zijn er mooie tuinmeubelen nodig om een mooie plek te maken om te zitten relaxen, te BBQ-en en eten en om te spelen. Bustotaal biedt daarom handgemaakte steigerhouten tuinmeubelen aan. Onze tuinmeubel experts maken deze meubelen op aanvraag en op maat. Na een goed gesprek om jouw wensen te achterhalen gaan de experts voor je aan de slag. Deze houten tuinartikelen kunnen onbewerkt of bewerkt geleverd worden. Bekijk de tuinmeubelen op de site om een idee op te doen van de mogelijkheden. Bestel direct jouw nieuwe meubelen of bedenk een leuk idee voor jouw tuin en neem contact met onze experts op.