Tuinmeubelen

Filteren

Kleur
 1. Beige (1)
 2. Grijs (1)
Voorraad
 1. Op voorraad (2)
Aanbieding
 1. On Sale (2)

Tuintapijt

Tegenwoordig wordt de tuin steeds meer een onderdeel van ons interieur. Veel onderdelen uit de woonkamer worden naar de tuin gehaald, om zo een gezellige en sfeervolle tuin te creëren. Met onze tuintapijten creëer je jouw eigen sfeer en gezelligheid en maak je van de tuin een verlengstuk van jouw huis.

2 resultaten

2 resultaten

Waarom een tuintapijt?

Een tuintapijt is nog niet bekend bij veel mensen, maar wordt steeds populairder. De tuin wordt namelijk voor veel mensen steeds belangrijker. Het moet er mooi en verzorgd uit zien, zonder dat je er al te veel werk aan hebt. Daarom is een tuintapijt ideaal! Je legt het neer op een plek naar keuze en hebt er geen omkijken meer naar. Tuintapijten kunnen prima tegen slecht weer, dus ze hoeven ook niet naar binnen gehaald te worden. Daarbij geven tuintapijten een fijne, huiselijke sfeer in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat er altijd een tapijt bij zit die bij jou past. 

Voordelen van tuintapijten

   • Ze zijn makkelijk schoon te maken
   • Waterdoorlatend
   • Diapositief

Al onze tuintapijten zijn gemaakt van polyester, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken om natte voeten, want het tapijt is waterdoorlatend. Tot slot zijn al onze tuintapijten diapositief. Dit houdt in dat het tapijt aan twee kanten te gebruiken is waarbij één kant vaak wat donkerder is en de andere kant lichter. Op die manier kun je ook nog afwisselen. 

Bestel nu online!

Bestel vandaag nog een tuintapijt voor in jouw tuin en heb er de volgende werkdag al plezier van!