Aanmaakblokjes

Lekker bij een warm vuur zitten? Met onze aanmaakblokjes maak je makkelijk een mooi vuur. Aanmaakblokjes zijn makkelijk in gebruik door de hoge verbrandingswaarden. Ze zijn makkelijk aan te steken en zorgen er dan al snel voor dat het hout in de haard of vuurschaal ook brandt. Daarnaast zijn de aanmaakblokjes ook in de bbq te gebruiken. Koop nu!

Aanmaakblokjes
Toon Filters

Aanmaakblokjes voor de houtkachel

Zelfs de best brandende briketten en houtblokken hebben meer nodig dan een lucifer of aansteker. Onze aanmaakblokjes branden snel en daardoor zeer heet. Door die hitte wordt elke soort houtblok makkelijk aangestoken. Aanmaakblokjes leg je onder of naast een een houtblok en dan steek je het aan en klaar is kees. Daarin is het makkelijker dan bijvoorbeeld een tondel of andere producten. Aanmaakblokjes zijn namelijk specifiek gemaakt om zo makkelijk mogelijk hout aan te steken.

Golden flame aanmaakblokjes

Golden flame aanmaakblokjes zijn de beste die er zijn. Golden flame maken al meer dan 125 jaar producten voor in de haard. Daardoor weten zij precies de beste samenstelling van de aanmaakblokjes. Zo kan je gegarandeerd elk blok hout makkelijk aansteken. Daarnaast hebben de aanmaakblokjes van Golden flame ook nog een FSC® certificaat. Een FSC® certificatie betekent dat het bos waar het hout vandaan komt aan strikte eisen moeten voldoen op het gebied van milieu en omgeving. Deze producten zijn dus gemaakt met goedkeuring van de Forest Stewardship Council®.