Regentonnen

Wij hebben prachtige kunststof regentonnen die passen in elke tuin. Zowel de Wij hebben prachtige kunststof regentonnen die passen in elke tuin. Zowel de BeGreen als de Harcostar regentonnen koop je voor een zachte prijs en zijn van zeer goede kwaliteit. Daarnaast verkopen wij uiteraard allerlei bijbehorende accessoires. Een verbindingsset bijvoorbeeld om twee regentonnen met elkaar te verbinden of een voet als extra verhoging. Zo zorgen wij dat jij jouw regenton op elk mogelijke manier kunt inzetten. Liever een houten regenton? Koop dan een van onze authentieke wijnvaten en bouw hem gemakkelijk om tot een houten regenton!

Toon Filters

Waarom een regenton kopen?

Zo’n regenton klinkt wel leuk en aardig maar wat heb je er nou echt aan? Nou, per jaar gebruikt een huishouden ruim 2.000 liter water om de tuin of het gazon te besproeien. Met een regenton kan je dus flink wat water besparen. Daarnaast ben je met een regenton beter voorbereid op extreme weersomstandigheden, omdat de regenton bij een hevige en korte bui een gedeelte van het water kan opvangen. Ook je planten zijn blij met een regenton; regenwater bevat minder kalk dan kraanwater en vinden jouw plantjes zeer fijn.

Regenton accessoires

Naast de de regentonnen verkopen we ook extra onderdelen die bij een kunststof regenton horen. Bij de koop van een regenton zijn de meeste onderdelen al aanwezig maar onderdelen kunnen natuurlijk kapot gaan of kwijt raken. Zo hebben we uiteraard een vulautomaat om de regenton met een regenpijp te verbinden en extra reserve kranen.

Een kraan is natuurlijk een belangrijk onderdeel en moeten door de bewegende onderdelen wel eens vervangen worden. Daarnaast verkopen we ook nog een verbindingsset om twee regentonnen met elkaar te verbinden.