Ongediertebestrijding

Last van klein ongedierte rond en om je huis waar je graag van af wilt? Bestel dan een van de ongediertebestrijding producten van Bustotaal. Of het nu gaat om dazen, vliegen, muggen of wespen voor alle problemen proberen wij een oplossing te bieden.  Bestel nu een vliegenlamp of wespenvanger en stop dat ongedierte!

ongedierte bestrijding
Toon Filters

Fruitvliegjes vangen met val

Fruitvliegjes zijn lastig van af te komen vooral ook omdat ze met zovelen zijn. Waar er gisteren nog maar 1 in de keuken vloog zijn het de volgende dag al weer 10. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing om fruitvliegjes te vangen: de fruitvliegjesvanger van Foetsie. Fruitvliegjes bestrijding is nog nooit zo makkelijk geweest. De val wordt gevuld met vloeistof op azijnbasis waar de vliegjes op af komen. Nadat ze er in zijn gevlogen kunnen ze er niet meer uit. Dit is dan ook het makkelijkste middel tegen fruitvliegjes.

Wespenvanger voor in de herfst

Zodra de maand augustus begint is het weer raak. De wespen vliegen je om de oren en komen op alles af wat zoetigheid of vlees is. Met de VespaNo wespenvanger kan je de wespenoverlast flink verminderen. Deze wespenval heeft een gat bovenin en zoetigheid in het midden zodat wespen in de val kruipen. Daarna kunnen ze er niet meer uit en jij hebt er geen last meer van. De speciale constructie van VespaNo zorgt ervoor dat bijen er niet in kunnen klimmen en dat is weer goed voor jouw tuin. Daarnaast kan je gemakkelijk de wespenvanger vullen zodra het leeg is.

Hoe bestrijdt ik vliegen?

Er is geen effectievere manier om vliegen te bestrijden dan met vliegenlampen. Natuurlijk hebben wij ook een breed aanbod van vliegenlampen zodat jij de strijd met ze aan kan gaan. Een vliegenlamp, ook wel insectenlamp genoemd, zorgt met een UVA-lichtbron dat vliegen, muggen en andere vervelende insecten naar de lamp toe vliegen. Zodra ze de elektrische vliegenvanger aanraken gaan ze dood en ben jij van ze af. De beste muggenlampen koop je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

Dazenval

Dazen of ook wel paardenvliegen zijn vervelend voor jouw paard en zorgen vaak voor overlast. Met onze dazenvallen is dat verleden tijd en staat jouw paard weer blij in de wei. Daarnaast is het ook mogelijk dat er overlast is van dazen in jouw tuin en daarvoor helpen onze dazenvallen ook. Zet een van onze vallen neer op de plek waar je er het meeste last van heeft en binnen de kortste keren zijn alle dazen weg.