Ardenner split

Het beste Ardenner split en dat voor een voordelige prijs? Bij Bustotaal doen wij alles eraan om te zorgen dat jouw tuin of oprit er op zijn best uitziet. Wij streven ernaar de bestelling binnen 3 dagen bezorgd te hebben, dat is supersnel! Ook wordt ons Ardenner split 8-16 mm geleverd in een Big Bag waardoor je direct aan de slag kunt. Dit samen zorgt ervoor dat jij binnen de kortste tijd een mooi egaal gekleurd pad of oprit heeft. Kortom, voor de beste Ardenner split ga je naar Bustotaal!

  • Supersnelle levering!
  • Geleverd in Big Bag
  • Toepassing in uw tuin, oprit en nog veel meer
Ardenner split 6 14 mm materiaal
Toon Filters

Toepassingen van Ardenner split 8-16 mm

Ardenner split is een split gemaakt van kalksteen oorspronkelijk uit de Ardennen en is door zijn structuur zeer stabiel en stil. Dit komt omdat dit split afkomstig is van grotte brokken steen die breken en de kleine stukken krijgen daardoor hun kenmerkende hoekige vormen. Hierdoor is ons Ardenner split zeer geschikt als decoratie in uw tuin naast dat het ook geschikt is voor de oprit. Het is namelijk zo dat ons Ardenner split niet afbrokkelt, zelfs niet onder hoge druk. Hierdoor kunnen auto’s af en aan raden over uw oprit zonder dat de structuur verloren gaat. Onze Ardenner split 8-16 mm zorgt namelijk voor het perfecte structuur dat een oprit of tuin nodig heeft en behoudt zijn kwaliteit goed. Mede daardoor kan ons Ardenner split 8-16 mm jaren blijven liggen zonder dat het vervangen hoeft te worden!

Wat is het verschil tussen Ardenner split grijs en Ardenner split geel?

Niet alleen hebben wij een supersnelle leverig en de beste kwaliteit Ardenner split, maar wij hebben ook nog twee verschillende kleuren speciaal voor uw wensen. Ons Ardenner split grijs is van een andere steensoort afkomstig dan ons Ardenner split geel en daardoor hebben ze verschillende voordelen en nadelen. Ardenner split geel vergruist namelijk sneller maar heeft door zijn kleur wel een zeer mooie uitstraling. Als toepassing in uw tuin zorgt ons Ardenner split geel voor een sierlijke en warme uitstraling en geeft het een echt vakantiegevoel. Ardenner split grijs dan weer steviger en niet alleen toepasbaar in de tuin maar ook op de oprit. Daarnaast heeft Ardenner split grijs een rustige uitstraling in de tuin.