Drukspuiten

Drukspuiten zijn handige hulpmiddelen voor het bestrijden van onkruid in je tuin, het verzorgen van planten of het reinigen van de terrastegels. Je vindt in ons assortiment drukspuiten van de hoogste kwaliteitsmerken zoals: Gloria, Gardena en meer. Wil je een drukspuit kopen? Dat doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

Drukspuiten
Toon Filters

Specifiek model drukspuit kopen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment drukspuiten van verschillende merken, waaronder Tukan en Gloria. We hebben ook verschillende maten, van 1 liter tot 5 liter, of zelfs meer dan 10 liter!

Onderdelen voor een drukspuit

Als je op zoek bent naar onderdelen voor je drukspuit, kun je die hier ook vinden. Wil je bijvoorbeeld heel precies onkruid bestrijden en voorkomen dat je op het gazon of een plant spuit? Gebruik dan een spuitscherm. Hiermee kan je heel nauwkeurig spuiten en zo de graskanten groen houden bij de behandeling van het terras.

Bij Bustotaal willen we je tuinwerk gemakkelijker maken dan ooit tevoren en we denken dat we gerust kunnen zeggen dat we daarin geslaagd zijn! Bestel je drukspuit vandaag nog en ontvang het binnen 2 werkdagen in huis!

Een drukspuit kopen doe je natuurlijk bij Bustotaal!

Waarom een drukspuit?

Met een drukspuit kun je verschillende taken in de tuin en om het huis uitvoeren, water wordt gemengd met middelen en door een drukspuit evenredig verdeeld en dat zorgt voor gelijke behandeling. Hier zijn enkele werkzaamheden waarvoor een drukspuit nuttig is;

  1. Onkruidbestrijding: Met een drukspuit kun je onkruidverdelgers aanbrengen om ongewenst onkruid te doden. Dit is handig voor het onderhouden van paden of opritten.
  2. Besproeien van planten: Een drukspuit kan worden gebruikt om planten te besproeien met water, meststoffen of insecticiden. Dit zorgt voor een gelijkmatige en gerichte besproeiing in de tuin. Hierdoor wordt de groei bevorderd en worden plagen bestreden.
  3. Behandelen van schimmelinfecties: Als je planten last hebben van schimmelinfecties, kun je ze behandelen om zo de plant in leven te houden.
  4. Kunstmest aanbrengen: Je kunt vloeibare meststoffen toepassen op je gazon of tuinbedden met behulp van een drukspuit om voedingsstoffen rechtstreeks aan de planten te leveren.

Zuurbestendige drukspuit kopen

Als je van het onkruid in je tuin af wilt, heb je een drukspuit nodig. Dit gereedschap maakt het namelijk mogelijk om verschillende chemicaliën of onkruidverdelgers snel en efficiënt op grote oppervlakken aan te brengen.

Maar er zijn bepaalde nadelen aan het gebruik van een gewone drukspuit. Gebruik je bijvoorbeeld bepaalde zuren in een dergelijke spuit, dan vreten deze zuren de hele tank van de drukspuit op. Dat betekent dat je telkens een nieuwe moet kopen als je agressieve middelen zoals azijn gebruikt.

Dat kan erg duur en vervelend zijn als je bijvoorbeeld onkruid in je tuin wilt bestrijden met azijn of een andere zure substantie. Gelukkig zijn er nu ook modellen op de markt die bestand zijn tegen agressieve middelen zoals azijn! Deze modellen zijn gemaakt van speciale materialen die niet eroderen (zoals agressieve middelen), waardoor ze duurzamer zijn dan gewone modellen – en dus op termijn veel voordeliger!

Momenteel hebben we de zuurbestendige Drukspuit Gloria Prima 5L PLUS in ons assortiment. Een zuurbestendige drukspuit koop je online bij Bustotaal.nl!