Bezem

Bezem voor in de tuin kopen? Wij bij Bustotaal snappen dat jij een goede bezem nodig hebt. Daarom verkopen wij alleen de beste bezems en toch voor een goede prijs. Met onze bezems kan je makkelijk een ondergrond schoonvegen en onze bezems worden niet snel vies. Daarnaast hebben wij ook nog een breed aanbod zodat je voor elke klus een geschikte bezem kan vinden. Zo hebben wij zachte bezems, harde bezems en bezems van verschillende merken zoals gardena bezems. Dus  je bezem koop je bij Bustotaal.nl!

Bezem kopen
Toon Filters

Zachte of harde bezem kopen

Wanneer koop je een zachte bezem en wanneer een harde bezem? Een zachte bezem is bedoeld voor binnen. Door de zachte haren die dichter op elkaar zitten neemt de bezem maar afval mee. Het nadeel van de zachte bezem is dat de haren beter niet nat kunnen worden en ook niet echt tegen modder kan. De harde bezem heeft harde plastic ‘haren’ die makkelijk schoon te maken zijn. Omdat het buiten minder belangrijk echt elke kleine kruimel op te ruimen is het ook minder erg als er wat achterblijft.

Bezem met houten steel

Voor het echte authentieke gevoel koop je natuurlijk een bezem met een houten steel. Dit voelt fijn in de hand en zorgt vaak voor meer grip op de steel. Daarnaast is het ook nog beter voor het milieu! Een bezem met plastic steel daarentegen is goedkoper en gaat vaak langer mee. Ook kan je een plastic steel makkelijker schoon houden. De keuze is soms moeilijk maar beide soorten bezemstelen zorgen ervoor dat jij weer aan de slag kunt gaan.