Vanwege groot succes verlengd: 14 extra dagen korting op alles op een pallet! Bekijk de: actie!

BTW
Recent toegevoegd
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Zakelijk

Bij Bustotaal.nl ben je aan het juiste adres voor een compleet assortiment aan haard, tuin en dierartikelen. Onze professionele dienstverlening, aantrekkelijke tarieven en flexibele leveringsvoorwaarden maken ons de perfecte partner voor jouw zakelijke doeleinden.

Wat past het beste bij jouw situatie?

Aantrekkelijke kortingen voor grote aantallen

Of je nu grote aantallen in één keer wilt bestellen of liever een langere periode meerdere producten afneemt, bij Bustotaal.nl bieden wij aantrekkelijke vaste of incidentele kortingen. Dit is vooral interessant voor hoveniers en webshops die haard- en tuinartikelen bezorgen.

Snelle en flexibele levertijden

Het kan zijn dat je onze producten direct op je projectlocatie wilt laten afleveren. Dit is mogelijk bij Bustotaal.nl. Onze snelle en flexibele levertijden zorgen ervoor dat je altijd op tijd bevoorraad bent.

Dropshipment zonder voorraad

Bij ons is het ook mogelijk om je aan te sluiten als reseller. Wij bezorgen de producten rechtstreeks naar je klant voor een aantrekkelijk tarief. Voordeel hiervan is dat je kan profiteren van onze schaalgrootte en aantrekkelijke verzendtarieven zonder dat je zelf voorraad hoeft in te kopen, wij regelen de verzending voor je. Neem contact met ons op via info@bustotaal.nl om te ontdekken of een samenwerking interessant is voor jou.