Menggranulaat

Menggranulaat ofwel gebroken puin is een duurzame en betaalbare oplossing voor het funderen van je oprit, parkeerplaats of pad. Wij leveren binnen 2 werkdagen naar elk adres binnen Nederland. De perfecte oplossing voor een stevige ondergrond. Menggranulaat kopen doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl! 

Menggranulaat
Toon Filters

Wat is menggranulaat?

Menggranulaat is een funderingsmateriaal bestaande uit 0 – 32 mm gebroken beton- en metselpuin. Het is ideaal voor zwakke ondergronden waar snel kuilen en verzakkingen optreden. Met een laag van ±20 cm menggranulaat en daar bovenop leg je grindmatten, waardoor je een stabiel oppervlak creëert voor bijvoorbeeld grind of split waarop je met een gerust hart kunt rijden en lopen.

Waarom kiezen voor menggranulaat?

Menggranulaat is de perfecte oplossing voor het funderen van je oprit, parkeerplaats of pad. Ten eerste is het zeer betaalbaar en duurzaam. De kans op kuilen en verzakkingen is klein. Daarnaast is het een snelle en eenvoudige manier om een stabiel oppervlak te creëren. Met een laag van circa 20 cm menggranulaat en daarbovenop een laag grindmatten of split, heb je een stevige fundering waarop je met een gerust hart kunt rijden en lopen.

Waarom kiezen voor menggranulaat in Big Bags?

Menggranulaat in Big Bags is een handige oplossing omdat het eenvoudig te vervoeren is. Het is veel makkelijker om de Big Bag in plaats van losgestort materiaal in een vrachtauto te vervoeren. Als je klaar bent, hoef je alleen maar de Big Bag af te voeren.

Waarom menggranulaat kopen bij Bustotaal.nl

Bij ons ben je aan het juiste adres voor menggranulaat. Wij leveren binnen 2 werkdagen naar elk adres binnen Nederland. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice. Onze klanten kunnen altijd bij ons terecht voor advies en tips over het funderingsproces. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op als je opzoek bent naar een duurzame en betaalbare oplossing voor het funderen van je oprit, parkeerplaats of pad. Wij leveren menggranulaat in Big Bags binnen 2 werkdagen naar elk adres binnen Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het gemak van menggranulaat in Big Bags.