Grauwacke split

Grauwacke split is perfect voor een natuurlijk ogende tuin door zijn vorm en bruin-grijze kleur. Bij Bustotaal bestel je gemakkelijk en snel Grauwacke split in een Big Bag van 1000kg (0.66m3). 1000 kg Grauwacke split is goed voor de bedekking van ongeveer 14m2 grond.

  • Natuurlijke uitstraling
  • Prachtige grijs-bruine kleurenpalet
  • Stevige structuur

Koop nu dit prachtige Grauwacke split voor een mooie, natuurlijke uitstraling in de tuin!

Grauwacke 14-25 materiaal
Toon Filters

Wat is Grauwacke split?

De term Grauwacke wordt gebruikt voor verschillende soorten zandsteen en kan daardoor qua kleur wel eens wat verschillen. Door de harde structuur van zandsteen kan Grauwacke voor van alles toegepast worden, zowel voor looppaden als siersplit in de tuin. Ook als opvulling in de Engelse tuin is ons Grauwacke split goed van toepassing!

Waarvoor kan ik Grauwacke split gebruiken?

Grauwacke split wordt veel gebruikt als opvulling in de tuin door de mooie natuurlijke kleur. Daarnaast heeft het plsit ook een harde structuur en is daardoor zeer geschikt als looppad. Het Grauwacke split zal namelijk niet snel vergruizelen en het pad blijft daardoor lang mooi.

  • Ondergrond voor looppaden
  • Opvulling van tuin
  • Natuurlijk ogend split

Hoe leg ik Grauwacke split aan?

Wij raden aan om een laag van minimaal 6 cm neer te leggen van het Grauwacke split zowel voor een tuinpad en tuinopvulling. Hierdoor kan je met één Big Bag van 1000 kg ongeveer 14m² aan oppervlakte aanleggen. Daarnaast is het ook verstandig om worteldoek aan te leggen onder de laag split zodat onkruid tussen de stenen voorkomen wordt.