Doornikse

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit Doornikse Kalksteen voor jouw  tuin of jouw parkeerterrein ?! Zoek dan niet verder dan Bustotaal.nl! Wij  bieden onze klanten altijd scherpe prijzen voor Big Bags van Doornikse split en kunnen binnen 2 werkdagen leveren door heel Nederland! Doornikse split kopen doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

Doornikse Kalksplit 40-80 mm materiaal
Toon Filters

Doornikse kalksteen: de perfecte keuze voor jouw tuin

Doornikse Kalksteen is een prachtige, duurzame en stevige steensoort die geschikt is voor uiteenlopende tuinprojecten. Van  het aanleggen van een terras tot het maken prachtige sierborders, Doornikse Kalksteen is de perfecte keuze voor jouw project. Als de steen nat is, wordt hij net een tikkeltje donkerder van kleur. Wat zorgt voor een prachtig effect in je tuin.

Koop doornikse kalksplit bij Bustotaal.nl in 40 – 80 mm en 90 -200 mm

Bij Bustotaal.nl kun je Doornikse Kalksplit kopen in  de twee populairste formaten, namelijk: 40 – 80 mm en 90 -200 mm. Wij hebben altijd een grote voorraad van deze formaten beschikbaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je bestelling. Wij leveren ons split in een Big Bag op een pallet. De chauffeur levert het split met een elektrische pompwagen bij je thuis af op een verharde ondergrond,

Hoeveel Doornikse split heb je nodig?

Je kunt bij gebruik van fijner Doornikse split uitgaan van 5 – 6 cm dikte en bij gebruik van de grove steen kan  je uitgaan van 6 – 7 cm dikte.

Voor een oppervlakte van 14m² met een laagdikte van 5 cm is 1 big bag van 1000 kg voldoende.

Snelle levering binnen 2 werkdagen op elke locatie in Nederland

Bij Bustotaal.nl leveren we snel en efficiënt.. Wij garanderen dat je bestelling binnen 2 werkdagen wordt geleverd op elk adres in Nederland. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een track en trace code waarmee je in de gaten kan houden wanneer jouw bestelling op de door jouw gewenste dag wordt afgeleverd. Helaas is het afhalen van Doornikse Kalksteen is niet mogelijk.

Altijd de beste prijs bij Bustotaal.nl – zoek niet verder!

Bij Bustotaal.nl krijg je altijd de beste prijs voor  Doornikse split. Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie, dus je hoeft niet meer te zoeken naar aanbiedingen. Kies voor de beste kwaliteit, service en prijs bij Bustotaal.nl.