Deco houtsnippers

Mooie houtsnippers voor in de tuin? De deco houtsnippers zijn de allermooiste houtsnippers die er zijn. Deco staat voor decoratief en dat betekent dat het een nette soort houtsnippers is die super mooi staat in de tuin. Met een mooie kleur en een fijne structuur is dit echt de beste kwaliteit houtsnippers die er is. Daarnaast zijn de houtsnippers van Bustotaal natuurlijk gemaakt van duurzaam materiaal. Koop nu de beste kwaliteit houtsnippers bij Bustotaal.nl!

deco-houtsnippers
Toon Filters

Houtsnippers voor in de tuin

Deco houtsnippers zijn de beste houtsnippers voor in de tuin. Zo zijn decoratieve houtsnippers perfect geschikt voor een tuinpad, border of bloem- en moestuinbakken. Deco houtsnippers zijn namelijk ontschorst en hebben daardoor een mooie kleur en structuur. Uiteraard zijn ze gemaakt van duurzame snippers die langdurig een mooi decor vormen voor in jouw tuin. Daarnaast beschermen de snippers tegen de vorst in de winter en vermindert het ook nog onkruidgroei in de tuin.

Hoeveel houtsnippers heb ik nodig?

Nu je overtuigd bent van hoe goed deco houtsnippers zijn dan is nu natuurlijk de vraag hoeveel je nodig hebt voor in jouw tuin. Het antwoord hangt af van 2 dingen: de grootte van het oppervlak en de dikte van de laag snippers. Zonder worteldoek heb je ongeveer een laag nodig van 8 cm en met worteldoek een laag van 5 cm. Om dan uit te rekenen hoe veel kuub je nodig hebt gebruik je deze formule: oppervlak x dikte = volume. stel je voor je hebt een gebied van 25 vierkante meter dan wordt het: 25 x 0,08 = 2 kuub.

Voordelen van worteldoek in de tuin

Hoe dik de laag houtsnippers moet zijn hangt af van of je wel of niet worteldoek gebruikt als ondergrond. Worteldoek zorgt namelijk voor een nog betere beschermingslaag tegen vorst en helpt onkruid nog beter te voorkomen. Ook zorgt worteldoek dat de snippers beter blijven liggen. HIerdoor is een laag van 5cm aan snippers al genoeg om een mooie laag te vormen en weet je zeker dat onkruid geen kans krijgt om te groeien.