Icy blue split

Ben jij op zoek naar een uniek en stijlvol siersplit voor in jouw tuin of voor een oprit? Dan is Icy Blue Split kopen een goede keuze. Dit prachtige blauwe split is verkrijgbaar in twee verschillende formaten, 8-16 mm en 16-25 mm, waardoor er altijd een maat is die past bij jouw tuinproject.

icey blue 16-25 materiaal
Toon Filters

Een unieke uitstraling met Icy Blue split

Met de Icy Blue Split creëer je een rustige en verfijnde sfeer in jouw tuin. De icy blauwe kleur van de stenen zorgt voor een prachtig contrast met groen of andere natuurlijke kleuren. Of je nu een pad aanlegt, een border creëert of een oprit maakt, het  Icy Blue Split kopen is altijd een goede keuze.

Icy Blue Split in Big Bags van 1000 kg bij Bustotaal.nl

Bij Bustotaal.nl verkopen wij de Icy Blue Split alleen in Big Bags van 1000 kg. Deze grote hoeveelheid is ideaal voor grotere tuinprojecten of voor hoveniers. Onze big bags zijn makkelijk te verplaatsen met een palletwagen. Door deze grote hoeveelheid te kopen bespaar je tijd en geld, en bent zeker van de juiste hoeveelheid stenen voor jouw project.  Wij leveren de Big Bags op een pallet, onze chauffeur beschikt over een palletwagen waarmee hij het split op een verharde ondergrond bij je thuis of op de projectlocatie kan neerzetten.

Stappenplan voor het aanleggen van Icy Blue Split in jouw tuin of oprit

Heb jij plannen om je tuin of oprit een opfrisser te geven met Icy Blue Split? Volg dan ons stappenplan voor een professioneel resultaat.”

  1. Het begint allemaal met het kopen van Icy Blue split, dit doe je gemakkelijk via onze webshop.
  2. Begin met het afgraven van een stukje grond voor siergrind oplossingen, leg hierna worteldoek neer.
  3. Gebruik een kruiwagen om de Icy Blue Split te verdelen over het afgegraven stuk grond.
  4. Voor een oprit, graaf eerst een laag grond af en stort eventueel menggranulaat voor een stabiele ondergrond.
  5. Leg grindmatten neer, en strooi vervolgens het Icy Blue Split uit. Zorg ervoor dat het een egaal oppervlak wordt.
  6. Vul eventuele oneffenheden aan met een nieuwe laag split.
  7. Laat de split een paar dagen liggen, zodat deze kan zakken en een stabiele ondergrond vormt.

Nu heb je een professionele en aantrekkelijke tuin of oprit met de Icy Blue Split. Geniet van de unieke uitstraling en de rustige sfeer die deze stenen creëren!

Altijd de beste prijs voor blauw split

Bij Bustotaal.nl garanderen wij altijd de beste prijs voor de Icy Blue Split. Zo hoef jij niet meer te zoeken naar aanbiedingen, bij ons ben je altijd verzekerd van de beste deal. Wij zorgen ervoor dat onze prijzen zijn afgestemd op de markt zodat onze klanten voordeel hebben.

Icy Blue Split kopen doe je bij Bustotaal.nl

Bij ons kan je de Icy Blue Split eenvoudig online kopen voor scherpe prijzen. Wij leveren binnen 2 werkdagen op elk adres in Nederland, zodat je snel aan de slag kan met jouw tuinproject. Helaas is het afhalen van de stenen niet mogelijk. Onze webshop is 24/7 open, dus je kunt altijd bestellen wanneer je wilt. Onze klantenservice staat voor je klaar om te helpen bij eventuele vragen. Bestel nu Icy Blue Split en geef jouw tuin die verdiende make-over!