Zand & Fundering

Zand in Big Bags bieden wij aan in verschillende soorten die geschikt zijn voor vele doeleinden. Of  je nu aan het bestraten bent of een ondergrond voor kunstgras wilt aanleggen met ons zand in Big Bags heb je alles wat je nodig hebt. 

brekerzand in big bag kopen
Toon Filters

Brekerszand in Big Bags

Brekerzand is een stevige, hoekige variant van zand dat gebruikt wordt om bestrating mee in te vegen. Het is het perfecte inveegzand en zorgt ervoor dat je bestrating stevig op zijn plaats blijft. De kleine steentjes en het hoekige structuur zorgen ervoor dat brekerzand met name geschikt is voor bestrating met bredere voegen. Daarnaast kan het ook als onderlaag dienen voor bijvoorbeeld gebakken klinkers. Brekerzand is dus een veelzijdig product dat je bestrating stevig en netjes op zijn plaats houdt.

Menggranulaat in Big Bags

Ben je op zoek naar een duurzame en betaalbare oplossing voor het funderen van je oprit, parkeerplaats of pad? Dan is menggranulaat ofwel gebroken puin de perfecte oplossing. Dit funderingsmateriaal bestaat uit 0 – 32mm gebroken beton- en metselpuin, waarmee je ondergrond een stevige basis krijgt. Menggranulaat is bovendien ideaal voor zwakke ondergronden waar snel kuilen en verzakkingen optreden. Met een laag van ±20cm menggranulaat en bovenop grindmatten creëer je een stabiel oppervlak voor bijvoorbeeld grind of split waarop je met een gerust hart kunt rijden en lopen.

Stabicare in Big Bags

Stabicare is een vezelrijk zand dat wordt gebruikt voor het storten van vloeren. Stabicare is van vulkanische oorsprong, ideaal om te gebruiken als ondergrond van bijvoorbeeld kunstgras. De eigenschappen van stabicare is dat het waterdoorlatend is, het heeft een groot draag vermogen werkt beter dan gewoon zand en is erg stabiel.

Voordelen van het gebruik van zand in Big Bags

Het gebruik van zand in Big Bags heeft vele voordelen. Ten eerste is het gemakkelijk te vervoeren. Big Bags staan op een pallet, dus je kunt ze relatief gemakkelijk verplaatsen. Bovendien kun je met Big Bags grote hoeveelheden zand vervoeren, wat erg handig is als je een groot project hebt. Ten tweede is zand in Big Bags vaak goedkoper in kleinere hoeveelheden. Big Bags zijn dan goedkoper in aanschaf, maar ook in vervoer. Ten derde is zand in Big Bags gemakkelijk te verwerken, snij de big bag open en vervoer het met een kruiwagen naar de gewenste plek.

Kortom, als je op zoek bent naar een veelzijdig materiaal voor je project, dan zit je goed bij Bustotaal.nl!