Haardhout

Open haardhout kopen? Wij hebben een super aanbod van verschillende soorten open haardhout. Allerlei verschillende soorten hout voor de kachel zorgt ervoor dat jij kan kiezen tussen kwaliteit en prijs. Ook heeft elk soort haardhout een eigen vlam. Daarnaast kan je ook nog bestellen in grote en kleine hoeveelheden precies wat jij zoekt. Open haardhout kopen doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

Stookhout Mix Big Bag 1m3
Toon Filters

Haardhout voor de kachel

Wat is er nou lekkerder dan bij een lekkere warme kachel te zitten? Vooral na een koude winterdag ‘s avonds is er niks beters dan een lekkere warme kachel. Met onze haardhout en aanmaakblokjes brandt jouw haard, kachel of vuurschaal snel en makkelijk op vol vermogen. Door de hoge kwaliteit van onze producten kan je met een gerust hart hout bestellen. Ons stookhout zorgt namelijk voor een ontzettend mooie vlam. Daarnaast brandt het zeer makkelijk én brandt het zuinig en schoon.

Haardhout kopen

Bij Bustotaal kunt u een mix aan haardhout kopen. Er zijn verschillende soorten haardhout beschikbaar op de markt. Wij helpen u de keuze te maken het beste haardhout te kopen voor uw haard. Bij Bustotaal bieden wij een haardhout mix aan. Deze mix bestaat uit verschillende soorten haardhout, die met zorg zijn uitgekozen, zodat u met ons haardhout een optimale brandtijd geniet. Ons haardhout brandt uitstekend en laat u optimaal genieten van uw haardvuur. Door de hoogwaardige kwaliteit van erkend haardhout wordt uw woning binnen een korte tijd verwarmd. 

  • Duurzaam
  • Kwalitatief gekeurd
  • Lange brandtijd
  • Verwamt uw woning snel

Haardhout aanbieding

Wij bieden u ondanks de enorme vraag aan haardhout altijd haardhout van topkwaliteit en voor de laagste prijs aan. Met onze haardhout aanbieding verzekert u zichzelf kwalitatieve en duurzame haardhout. U kunt met alle gemak de beste kwaliteit haardhout bestellen via Bustotaal. 

Openhaardhout 

Er bestaan verschillende soorten haardhout op de markt. Elk soort haardhout heeft ook zijn eigen brandtijd. Duurzame haardhout met een gezonde haardvlam maakt dat u optimaal blijft genieten van uw haard. Openhaardhout is droog haardhout waar u direct mee kan stoken. Onze haardhoutblokken passen dankzij het compacte formaat in elke haard. Zeker in de winter is het erg fijn om openhaardhout bij de hand te hebben zodat u elk moment kunt beginnen met stoken. Openhaardhout heeft een lange brandtijd en geeft dus veel warmte af voor een lange periode.

Welke stookhout is het beste voor mij?

Bij het kopen van stookhout of haardhout is het belangrijk om te weten welke soort past bij jouw haard. Het belangrijkste is kiezen tussen hardhout of een zachtere soort hout. Zachte houtsoorten branden namelijk snel en makkelijk. Dit zorgt dat ze relatief weinig as achterlaten maar ook dat één blok genoeg is om een goed vuur te krijgen. Een zachte houtsoort zoals beukenhout is dus perfect voor een kleinere kachel. Harde houtsoorten daarentegen branden langer maar hebben meerdere blokken nodig voor een goede vlam. Een soort als eikenhout is daardoor geschikt voor een middelgrote tot grote haard. 

Hout bestellen

Haardhout bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Koop bij ons jouw brandhout en profiteer van lage prijzen en een snelle levering. Bestellen via onze webshop is lekker makkelijk en er wordt zo aan huis geleverd. Onze Big Bags zijn zeer handig bij vervoer en kunnen makkelijk overal staan. Bestel nu 1 of 2 kuub haardhout en profiteer.