Witte pellets

Wil je er ook warmpjes bij zitten? Dan zit je bij Bustotaal aan het goede adres. Wij bezorgen namelijk witte houtpellets bij je aan de deur! Wij bezorgen de houtpellets in een hanteerbare tas of een handige Big Bag. Onze witte pellets zijn gerectificeerd van topkwaliteit! En leveren een duurzame en schone verbranding op.

Toon Filters

Witte pellets

Witte pellets zijn gemaakt van zachthout soorten. De witte houtpellets die wij aanbieden zijn gemaakt van naaldhoutbomen. Deze premium houtpellets zorgen voor een schone verbranding doordat het is samengesteld uit zachthout. Dankzij de schone verbranding van de witte pellets, hoef je minder tijd de besteden aan onderhoud van je pelletkachel. 

Voordelen witte pellets

Het gebruik van witte pellets is goed voor het milieu en voor uw kachel. Wij hebben alle voordelen voor het gebruik van witte pellets overzichtelijk op een rijtje gezet voor u. 

Voordelen witte pellets

  • Schone verbranding
  • Felle vlam
  • Duurzaam voor zowel milieu als kachel
  • Ideaal om je huis mee te verwarmen

Witte houtpellets: gebruiksadvies

Witte houtpellets zijn de meest duurzame houtpellets die je kan gebruiken. Dankzij de samenstelling uit zacht naaldhout produceert het een mooie schone vlam. De witte houtpellets zijn ideaal voor het verwarmen van jouw woonkamer of een ander soortgelijk woonoppervlak. De houtpellets zijn dus bij uitstek de keuze wanneer je er gezellig knus bij wilt zitten. Ze produceren ook nog eens een felle vlam waarmee de gehele woonkamer kan worden verlicht.