Kantopsluiting

Op zoek naar een duurzame, nette en strakke borderrand voor je tuin? Dan zijn onze borderranden perfect voor jou! Wij hebben namelijk mooie duurzame cortenstaal borders die superlang goed blijven. Zo ziet jouw tuin er weer netjes uit voor een prikkie!

Kantopsluiting
Toon Filters

Een borderrand in de tuin heeft verschillende voordelen. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van borderranden in de tuin;

  1. Het bepaald grenzen: Een borderrand kan helpen om de grenzen van verschillende tuinbedden, gazons of bloemperken te markeren. Dit zorgt voor een georganiseerd en netjes uiterlijk in de tuin.
  2. Voorkomt verspreiding: Een borderrand kan voorkomen dat gras, onkruid of bodembedekkers zich verspreiden naar gebieden waar je ze niet wilt hebben. Dit kan onderhoud van je tuin vereenvoudigen.
  3. Beschermt tegen erosie: Als je tuin op een helling ligt, kan een borderrand helpen om bodemerosie te voorkomen door regenwater tegen te houden en te geleiden.
  4. Gemakkelijk maaien en trimmen: Een borderrand kan het maaien van het gazon makkelijker maken, omdat het gras niet in je border groeit. Het maakt daardoor ook het trimmen van gras eenvoudiger.
  5. Onderhoudsarm: Onze kantopsluiting is van cortenstaal, zijn duurzaam en vereisen weinig onderhoud.

Er zijn verschillende producten te koop van cortenstaal bij Bustotaal. Naast losse onderdelen als beschermstrips, hoekstukken, en de metalen kantopsluiting, is het ook te koop als pakket. In deze pakketten zit alles bij elkaar waardoor u in één bestelling alles in huis heeft voor de aanleg. Het is afhankelijk van het doel van de kantopsluiting welke hoogte je wilt aanschaffen. Naast het doel is het ook belangrijk wat in jouw tuin mooi lijkt. Dat ze erg opvallen of juist wat minder. Overweeg bij aanschaf daarom de plek, de functie en het ontwerp, zodat je een goede keuze kunt maken.