Winkelmand
BTW
  • Duizenden tevreden klanten in NL & BE
  • Alleen hoogwaardige houtproducten
  • Besteld voor 12:30 = vandaag verzonden (ma-vr) *

Over Bustotaal

Bustotaal.nl is een online webshop waar duurzaamheid en het milieu centraal staat. Zo zijn onze tuinproducten zo organisch mogelijk en verkopen we alleen producten van de beste kwaliteit. Wij verkopen natuurlijke producten uit 3 sectoren: HaardTuin en Dier. Een groot gedeelte van ons assortiment komt uit eigen productie en wordt lokaal geproduceerd. Dit doen wij in de buurt van Winsum, Groningen waar wij gevestigd zijn en al meer dan 60 jaar ervaring hebben met het leveren van de beste haard, tuin en dierartikelen.

 

Voordelen van Bustotaal:

  • Makkelijk online bestellen
  • Beste kwaliteit
  • Duurzaam & verantwoord
  • Scherpe prijzen

Ervaring en innovatie gecombineerd

Bustotaal is een onderdeel van Logispan Retail B.V. dat al actief is sinds de oprichting van Fouragehandel Bus B.V. in 1959. Fouragehandel Bus BV is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige stalstrooisels, krachtvoeders en ruwvoeders. Hiernaast is de Logispan groep met Logispan BV actief in groene energie en de tuin en landbouwsector. Bustotaal.nl is hier in 2013 bijgekomen om ook de particuliere klant te laten profiteren van onze kennis en expertise op het gebied van haard, tuin en dierartikelen.

Eigen productie

Veel van onze haard- en tuinproducten kunnen wij zelf goedkoop produceren met lokale connecties. Denk dan aan onze houtpellets voor in de haard of onze houtsnippers. Door onze passie en ervaring als tuin- en agri specialisten te gebruiken kunnen wij hoogwaardige producten aanbieden van de beste kwaliteit. Daarnaast verkopen wij ook andere producten die goede keurmerken hebben. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo dragen wij ons beentje bij aan een schone en mooie aarde!

Naast ons standaard assortiment importeren wij ook gebruikte wijnvaten van wijnboeren uit de Franse Bordeaux, deze wijnvaten koopt u natuurlijk bij Bustotaal.nl!