Noors split

Noors graniet die uit Noorwegen afkomstig  is een prachtige en duurzame keuze voor het afdekken van grote oppervlakken zoals een oprit of als siersplit in de tuin. Het is natuurlijk, hard en heeft een unieke uitstraling. Bij Bustotaal staan wij voor kwaliteit een duurzaamheid en ons Noorse split blijft daardoor erg lang liggen.

Ons grijze Noors split is van hoge kwaliteit en beschikbaar in de formaten 11 – 16 mm.

  • Gratis thuisbezorgd
  • Rechtstreeks uit Noorwegen
  • Zeer drukvast, perfect voor een oprit
Noors split materiaal
Toon Filters

Noors split kopen

Ben jij op zoek naar een mooie en duurzame oplossing voor jouw tuin of oprit? Kies dan voor Noors split! Bij Bustotaal.nl bieden wij de beste prijs voor Noors split in Nederland, zonder dat je hoeft te zoeken naar aanbiedingen. Bovendien kun je bij ons gemakkelijk Noors split online bestellen.

Waarom kiezen voor Noors split?

Noors split is een natuurproduct dat afkomstig is uit Noorwegen. Het graniet wordt gewonnen uit de bergen en is een harde en duurzame steensoort. Dit maakt Noors split perfect voor gebruik in de tuin of op de oprit.

De steen is vorstbestendig, slijtvast en weerbestendig. Hierdoor blijft de kleur en structuur van de steen mooi behouden, ook na jaren gebruik. Noors split is bovendien onderhoudsvriendelijk.

Hoeveel Noors split heb ik nodig voor mijn project?

Het aantal benodigde Noors split hangt af van de grootte van de oprit of waar het wordt gelegd. Onze Big Bags van 1000 kg zijn goed voor 14m². Wilt je precies weten hoeveel Noors split je nodig hebt voor jouw project? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag.

Stappenplan voor het aanleggen van Noors split

  1. Bereid het gebied voor: Graaf eerst een gedeelte af voor de oprit of tuin waar je de Noors split gaat aanleggen. Zorg dat het gebied vlak en egaal is.
  2. Leg worteldoek neer: Leg een laag worteldoek neer op het gegraven gebied. Dit zorgt ervoor dat onkruid minder snel tussen de stenen groeit.
  3. Leg grindmatten neer (alleen bij oprit): Indien je Noors split gebruikt voor een oprit, leg dan grindmatten neer. Dit zorgt ervoor dat de oprit stabieler wordt en geeft een mooie afwerking.
  4. Strooi het Noors split uit: Gebruik een kruiwagen om het Noors split uit te strooien over het gebied. Zorg dat de stenen gelijkmatig verdeeld liggen.
  5. Verdeel het Noors split: Gebruik een hark of een trilplaat om het Noors split gelijkmatig te verdelen en te verdichten.
  6. Geniet van jouw nieuwe tuin of oprit: Laat jouw tuin of oprit stralen met de prachtige uitstraling van het grijze Noors split.

Noors split voor jouw tuin of oprit

Noors split is een ideale oplossing voor jouw tuin of oprit. Het is een harde en duurzame steensoort die weerbestendig is en makkelijk te onderhouden. Bij Bustotaal.nl kun je Noors split kopen voor scherpe prijzen en snel bestellen en laten leveren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Noors split bij ons! Wij zorgen voor de beste kwaliteit en service. Laat jouw tuin of oprit stralen met de prachtige uitstraling van Noors split.

In Big Bags op een pallet van 1000 kg

Een big bag van Noors split is ideaal voor grotere projecten. Met een big bag heb je in één keer voldoende steen voor een groot deel van jouw tuin of oprit. Bovendien is een big bag gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen. Bij Bustotaal.nl kun je eenvoudig een big bag van Noors split bestellen, zodat jij snel aan de slag kunt met jouw project.

Wij leveren ons Noors split in een Big Bag op een pallet. Deze pallet wordt afgeleverd door onze transporteur met een grote vrachtwagen. Hij kan de op een verharde ondergrond neerzetten bij je thuis door middel van een elektrische pompwagen.  Heb je een specifieke afleverdag in gedachten voor je project? Geen enkel probleem, geef de gewenste dag door in het opmerkingenveld in de winkelwagen en wij gaan ons best doen om het Noors split op die dag bij je te bezorgen.

Binnen 2 werkdagen gratis geleverd*

Bij Bustotaal.nl kun je gemakkelijk Noors split online bestellen. Wij bieden een snelle levering van 2 werkdagen op elk adres in Nederland. Hierdoor kun je snel genieten van jouw prachtige nieuwe tuin of oprit. Helaas is het niet mogelijk om Noors split af te halen, maar wij zorgen ervoor dat het op een snelle manier bij je thuis wordt bezorgd.

Kortom, als je op zoek bent naar Noors graniet split van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, dan is Bustotaal.nl de juiste plek voor jou.

Bestel nu Noors graniet bij Bustotaal.nl en ervaar het verschil!