Elbe Split

Ben je  op zoek naar een goedkoop alternatief voor rode mijnsteen of mijnsplit met snelle levertijden? Rode Elbe split 8-16 mm is de perfecte vervanger voor het recent verboden mijnsteen. Rode  Elbe split is vrijwel identiek aan mijnsteen en past daarom net zo goed in je tuin. Het split kan gebruikt worden voor het aanleggen van mooie paden in je tuin maar Rode Elbe split is ook uitermate geschikt voor het het aanleggen van bijvoorbeeld een oprit.

Elbe split 8-16 mm materiaal
Toon Filters

Rode Elbe Split – De perfecte keuze voor jouw tuinproject!

Rode Elbe Split is een hard graniet split en komt uit de groeve. De stenen zijn roodbruin van kleur. Elbe split is een prachtige toevoeging aan jouw tuin of terras. Of je nu op zoek bent naar een mooie oprit, een gezellige patio of een strakke border. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor jouw tuin.

Rode Elbe Split is een hard graniet split en komt uit de groeve. De stenen zijn roodbruin van kleur. Elbe split is een harde soort steen, waardoor het goed te gebruiken is voor zware belasting zoals een oprit.

Wij verkopen Rode Elbe Split in verschillende formaten: 8 – 16 mm. Onze Rode Elbe Split is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt voor een natuurlijke uitstraling in jouw tuin.

Elbe Split kopen bij Bustotaal.nl

Bij ons kan je Elbe Split kopen voor scherpe prijzen. Wij leveren binnen 2 werkdagen op elk adres in Nederland. Helaas is afhalen van Elbe Split niet mogelijk. Zo kun je er zeker van zijn dat je snel en efficiënt geholpen wordt.

Het split wordt geleverd in een Big Bag van 1000kg en wordt gratis geleverd binnen Nederland! *

Er geldt een transport toeslag voor de Waddeneilanden en België.

Rode Elbe Split kopen doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

Het split wordt geleverd in een Big Bag van 1000kg en wordt gratis geleverd binnen Nederland! *

*Er geldt een transporttoelslag voor de Waddeneilanden en België.

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij ons krijg je altijd de beste prijs, dus je hoeft niet meer op zoek naar aanbiedingen.