Tuingrond

Of je nou een tuinliefhebber of een hovenier bent tuingrond kopen doe je bij Bustotaal.nl! Je kunt kiezen uit verschillende organische grondsoorten, kies voor biologische potgrond of ga voor bemeste tuinaarde. Welke soort tuingrond je ook kiest, je planten zullen er erg blij mee zijn!

grond
Toon Filters

Voordelen van Bustotaal tuingrond

  • Gratis thuisbezorgd
  • Voorzien van RHP-keurmerk
  • Groot assortiment

Online tuingrond kopen

Online tuingrond of potgrond kopen was nog nooit zo makkelijk, kies de gewenste grondsoort, voer je adresgegevens in, rond je betaling af en de bestelling is vaak al de volgende werkdag in huis! Al onze grondproducten zijn van de best mogelijke kwaliteit, bevatten voldoende voedingsstoffen voor de eerste maanden, en kunnen direct in de tuin gebruikt worden. Wij zijn een echt familiebedrijf waar de klant nog altijd op de eerste plaats komt. Bustotaal is goedkoop, omdat wij direct aan de klant verkopen zonder tussenpersonen, waardoor wij snel en efficiënt leveren. Dit scheelt in prijs, kosten en ruimte. Ook zorgt voor duurzaamheid. Daarnaast kan je potgrond of tuinaarde in big bags kopen en zo besparen op transportkosten.

Zwarte tuingrond kopen

Zwarte grond is ook wel een andere benaming van bijvoorbeeld tuinaarde of tuingrond. Deze tuingrond is van nature zeer vruchtbaar en heeft bijna geen toegevoegde meststoffen nodig. Dat onze tuingrond puur natuur is kan je zien aan dat er wel eens een takje of steentje in zit. Onze tuingrond is namelijk ongefilterd en dat zorgt voor de meest duurzame tuin en moestuin. Zwarte tuingrond kopen doe je bij Bustotaal.nl!

Levering

Wij kunnen onze Big Bags of zakken tuingrond binnen enkele dagen rechtstreeks naar je adres verzenden! Bustotaal is zo gegroeid dat wij nu niet alleen heel Nederland van zwarte grond kunnen voorzien maar ook België! Omdat wij zulke grote hoeveelheden tuingrond leveren, kunnen wij scherp inkopen, waardoor hoogwaardige tuinaarde of potgrond van Bustotaal voor je goedkoper is dan bij welke andere webwinkel dan ook!

Onze Big Bags en palletzendingen met grond worden geleverd door een vrachtwagen die beschikt over een elektrische pompwagen. De zending kan alleen op een verharde ondergrond worden neergezet.