Harken

Zijn de bladeren weer van de bomen gevallen? Met onze bladharken kan je gemakkelijk bladeren weer bijeenharken. Door de lange steel krijg je niet snel last van je rug en heb je goede grip. Daarnaast zijn onze harken natuurlijk ook goed te gebruiken voor het aanharken van gras en ander tuinafval. Wij verkopen de beste merken tuinharken zoals eurotool en Gardena harken. Ook hebben wij natuurlijk verticuteerharken voor grasonderhoud. Koop nu jouw harken bij Bustotaal.nl.

Harken
Toon Filters

Bladhark voor in de herfst

Elk jaar is het weer zover: de bladeren vallen weer van de bomen en jouw tuin is ook weer bezaaid met bladeren. Gelukkig kan je met onze bladharken makkelijk die bladeren weer bijeen harken. Door de flexibele tanden blijft de hark niet steken achter losse stenen of andere onregelmatigheden. Zo kan je zonder problemen heel veel bladeren bijeenvegen in een korte tijd. Wij proberen het jou zo makkelijk mogelijk te maken zodat je snel weer andere belangrijke dingen kunt doen.

Verticuteerhark

Een verticuteerhark is een totaal andere hark dan de normale hark. Een verticuteerhark heeft namelijk harde tanden en is niet bedoeld om dingen bijeen te harken. Het is namelijk bedoeld om mos en dood gras weg te halen om ruimte te maken voor nieuw gras. Met een verticuteerhark druk je hard in de grond en trek je letterlijk het mos uit het gazon. Omdat er natuurlijk gaten in het gazon vallen en ook het gezonde gras beschadigt wordt kan je dit het best doen als het goed groeit. Gras verticuteren kan dus het beste in de lentemaanden. Dan schijnt de zon nog veel maar is het nog wel vochtig door regen.