Kattenbakvulling

De kattenbakvulling van Bustotaals zusterbedrijf Pelfin is een hoge kwaliteit kattengrit gemaakt van geperste houtvezels. Deze kattenbakkorrels zijn een ontzettend goede oplossing voor de vervelende geuren die rond een kattenbak hangen. Onze kattenbakkorrels hebben namelijk een super geur- en vochtabsorptievermogen. Hoewel deze korrels lijken op onze andere houtpellets voor in de kachel is onze kattengrit namelijk speciaal gefabriceerd voor de kattenbak. Dat zorgt voor de perfecte vulling van jouw kattenbak.

Kattenbakkorrels van houtpellets
Toon Filters

Waarom kattenbakkorrels kopen?

Een van de grootste voordelen van kattenbakkorrels is niet alleen dat ze ontzettend goed werken, ze zijn ook super duurzaam. Onze houtpellets zijn namelijk biologisch afbreekbaar en op een compleet natuurlijke manier gevormd. Daarnaast besparen we met onze emmers ontzettend veel verpakkinsmateriaal en daarmee plastic. Daarmee is dit de meest duurzame oplossing voor jouw kattenbak! 

Wij verkopen ook een handige emmer waarin je de kattenbakkorrels in kan doen. Ook kan je natuurlijk met je eigen emmer langskomen, zo sparen we het milieu en kosten.