Pellets

Pellets voor in de pelletkachel kopen? Wij verkopen de beste kwaliteit zodat jij kan genieten van een goed verwarmde ruimte. Door onze super kwaliteit houtpellets brandt jouw kachel zeer warm en heb je ook minder last van as in de pelletkachel. Dat betekent dat je minder pellets nodig hebt voor het verwarmen en je ook nog minder hoeft schoon te maken. Deze kwaliteit kunnen wij garanderen door de beste certificaten. Wil jij ook besparen op de gasrekening? Ga dan nu snel pellets kopen op Bustotaal.nl!

Pellets kopen voor in de kachel
Toon Filters

Waarom pellets kopen bij Bustotaal.nl?

  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Gegarandeerde kwaliteit door gecertificeerde pellets
  • Supersnelle levertijden
  • Thuisbezorgd of in Winsum af te halen!

De voordelen van pellets kopen

Pellets zijn de laatste tijd bezig met een grote opmars maar waarom is dat? Nou, dat heeft veelal te maken met stijgende gasprijzen en meer aandacht voor het milieu. Pellets zijn namelijk veel milieuvriendelijker dan gas en ook nog véél goedkoper! Lees in onze blog hoeveel het nou precies scheelt maar ik kan wel alvast een spoiler geven: een gemiddeld huishouden kan tot wel 1500 euro per jaar besparen! Naast deze besparing spaar je ook nog flink op het milieu. Onze houtpellets branden namelijk super efficiënt en stoten alleen het CO2 uit dat is opgenomen bij de groei van de boom!

Wat is het verschil tussen witte en bruine pellets?

Nu je pellets wil kopen is er nog één ding dat je moet weten. Wat is nou het verschil tussen witte en bruine houtpellets? En welke van de twee moet ik kiezen? Het antwoord daarop is kort en simpel. De bruine pellets hebben het hoogste rendement en dus ook een lager verbruik. Daarnaast is het vaak beter geprijsd en dus zijn bruine pellets beter geschikt voor een grootgebruiker. De witte pellets daarentegen branden schoner en zorgen voor minder onderhoud aan de kachel. Dit komt doordat witte houtpellets totaal schorsvrij zijn en bruine niet altijd. Wel zijn beide soorten natuurlijk gecertificeerd en zeer geschikt voor elke pelletkachel!

Goedkope houtpellets kopen

Bij Bustotaal.nl verkopen wij heus niet alleen maar goede pellets. Ze zijn ook nog super goedkoop. Zo kan je houtpellets afhalen in Winsum of laten bezorgen voor een scherpe prijs! Daarnaast kan je uiteraard ook zowel bruine als witte houtpellets kopen in een handig hanteerbare zakken of Big Bags tot wel 2 m3. Wij verkopen het hele jaar door de beste kwaliteit houtpellets voor een voordelige prijs.