Kruiwagen kopen

Jij als harde werker wil de juiste kruiwagen kopen om de klus te klaren. Dat doe je natuurlijk bij Bustotaal.nl! We bieden allerlei verschillende kruiwagens aan; van kunststof tot metaal, met één of twee wielen in allemaal verschillende leuke kleuren. Koop jouw kruiwagen vandaag voor 14:00 en je hebt deze vaak al de volgende werkdag in huis!

1-32 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-32 of 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede kruiwagen?

Er zijn verschillende punten waar je naar moet kijken bij het aanschaffen van een kruiwagen.

Hoeveel liter is de kruiwagen

Voor wat voor klus heb je de kruiwagen nodig? Heb je een grote kruiwagen nodig met veel inhoud, of volstaat een kleiner model met minder inhoud ook? Wij hebben kleinere kruiwagen met een inhoud van 80 liter, deze zijn bijvoorbeeld perfect voor het werken in de tuin. Maar we hebben ook grote kruiwagen met een inhoud van maar liefst 500 liter.

Van welk materiaal is de kruiwagen gemaakt?

Wij hebben kunststof kruiwagen die geschikt zijn voor de meeste ‘normale’ klussen, voordeel van een kunststof kruiwagen is dat ze lichter zijn dan een kruiwagen van metaal. Een metalen kruiwagen wordt veel gebruikt voor de zwaardere klussen zoals het vervoeren van tegels. Zorg er wel voor dat een metalen kruiwagen binnen wordt opgeborgen, deze kan anders namelijk gaan roesten. Een kunststof kruiwagen kan je prima een tijdje buiten hebben staan.

Een kruiwagen met één of twee wielen?

Kies je voor een kruiwagen met één of twee wielen? Voor de meeste klussen volstaat 1 wiel prima, maar heb je een zwaardere lading en vind je het moeilijk om balans te houden? Dan is het een goed idee om voor een kruiwagen met twee wielen te kiezen. Twee wielen zorgen namelijk voor meer balans waardoor de kruiwagen minder snel zal omvallen.