Perziksteen

Maak je tuin compleet met perzikstenen als bodembedekker! Naast hun warme uitstraling gaan perzikstenen meer dan 30 jaar mee en hoef je ze nooit te vervangen of schoon te maken. 100% natuurlijk en duurzaam. Kies voor perzikstenen voor een mooie en verantwoorde oplossing voor je tuin!

mini big bag perzikstenen
Toon Filters

Perzikstenen zijn niet alleen mooi als bodembedekker in de tuin, ze zijn ook nog eens erg handig in gebruik. Bij ons kun je ze namelijk bestellen in mini big bags van maar liefst 500 liter. Zo heb je genoeg perzikstenen om een groot deel van je tuin te bedekken en hoef je niet steeds opnieuw te bestellen. Daarnaast zijn de mini big bags makkelijk te vervoeren en op te slaan, waardoor je altijd een voorraadje perzikstenen bij de hand hebt. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, perzikstenen zijn altijd een goede keuze voor een mooie én praktische bodembedekker. Bestel ze nu bij ons in mini big bags van 500 liter en ervaar het gemak van perzikstenen in je tuin!

Goed om te weten: de mini big bag perzikstenen is geschikt voor ongeveer 10 vierkante meter als je ze in een laag van 3 tot 3,5 centimeter dik aanbrengt op een vlakke ondergrond. Zo weet je precies hoeveel perzikstenen je nodig hebt om jouw tuin te bedekken. Met onze mini big bags van 500 liter heb je dus genoeg perzikstenen om een flink oppervlak te bedekken. Bestel nu en geniet snel van een prachtige en duurzame bodembedekking voor jouw tuin!