Filteren

Type verpakking
 1. Big Bag 0.5m³ (1)
 2. Per zak (5)
 3. Big Bag 1m³ (1)
 4. Big Bag 1.8m³ (1)
Voorraad
 1. Op voorraad (9)
Beoordelen
 1. (2)
 2. & up (3)
 3. Not Yet Rated (2)

Potgrond kopen

Potgrond online bestellen? Potgrond van Bustotaal zorgt ervoor dat u een goede, voedende bodem heeft voor uw planten, bloemen, groenten en kruiden! De potgrond bevat genoeg voedingsstoffen voor 6 weken, daarna kunt u opnieuw voedingsstoffen toevoegen door meststof of plantenvoeding te gebruiken. Wij bieden verschillende soorten en verpakkingen potgrond aan zo kunt u het in zakken van 40 liter kopen of in Big Bags van 0.5m³ tot 1.75m³.

9 resultaten

9 resultaten

Universele potgrond online bestellen

Goede potgrond is meer dan aarde die uit de grond gehaald wordt om planten in potten of bakken te plaatsen. Potgrond is een mix van ingrediënten die gemaakt wordt van voedingsstoffen, schimmels, bacteriën en verschillende gecomposteerde materialen. Deze combinatie is nodig om het tot een voedzaam mengels genaamd potgrond te maken. Het is belangrijk om een kwalitatieve en voedzame potgrond te hebben waarvan de pH-waarde juist is voor jouw planten. De potgrond die wij aanbieden aan onze klanten is geschikt voor de meeste planten en zorgt voor een goede luchtigheid en optimale vochtregulatie. Het product is een perfecte bodem voor allerlei planten en kan zowel in de tuin als in potten worden gebruikt.

Waarom potgrond kopen van Bustotaal?

 • Voor 4 uur besteld de volgende werkdag thuis geleverd;
 • Gratis thuisbezorgd;
 • RHP-Keurmerk;
 • Keuze uit handzame zakken of big bags;
 • Ook in Winsum af te halen;


Potgrond aanbieding thuis laten bezorgen

Waarom zou u nog wachten op een potgrond aanbieding van het plaatselijke tuincentrum? Bij Bustotaal koop u postgrond standaard voor de 'aanbiedingsprijs'. Ons potgrond is van de hoogste kwaliteit en dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs! Voor bijna al onze verpakkingen potgrond bieden wij gratis verzending aan! Dus u hoeft ook niet meer de deur uit.

RHP- Keurmerk

De potgrond heeft een RHP-keurmerk ontvangen, wat betekent dat deze potgrond is onderzocht en goedgekeurd door een onafhankelijke partij. Dit houdt in dat dat deze substraten een garantie hebben voor een optimale start van de groei. Verder biedt het RHP-keurmerk zekerheid dat het substraat aan de juiste kwaliteitseisen voor het water- en luchtgehalte voldoen en dat het product veilig en schoon in gebruik is.  

Formaat:

Het is natuurlijk begrijpbaar dat u thuis niet de ruimte heeft om een big bag te plaatsen. Daarom is het in onze webshop ook mogelijk om losse zakken van 40l potgrond te bestellen. Deze zakken zijn een stuk kleiner in omvang en daarom ook gemakkelijker thuis of in de schuur op te slaan en te verwerken. Losse zakken met potgrond zijn per halve, 25 zakken, of hele pallet, 50 zakken, te bestellen en bij Bustotaal geldt voor 4 uur besteld de volgende dag al in huis. De zakken potgrond zijn vanzelfsprekend ook af te halen bij onze winkel in Winsum, we helpen u graag met inladen.