Wegens goed weer verlengd! Dikke korting op alle Augustiner producten! Lees hier de details.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Potgrond calculator

Potgrond staat bekend als een natuurlijk product dat essentiële voedingsstoffen levert aan planten bloemen en struiken.

Maar het exact bepalen van de benodigde hoeveelheid potgrond of tuinaarde voor jouw tuinproject kan een uitdaging zijn. Gelukkig heeft Bustotaal een gebruiksvriendelijke potgrond calculator ontwikkeld, zodat jij snel en eenvoudig kunt bepalen hoeveel liter potgrond of tuinaarde je nodig hebt.

Hoe bereken je hoeveel potgrond je nodig hebt?

Onze potgrond calculator maakt gebruik van een eenvoudige formule: lengte x breedte x diepte/dikte. Met deze formule kun je het aantal benodigde liters potgrond berekenen. De standaard diepte/dikte die vaak wordt gehanteerd is tussen de 20-30 centimeter. Stel je voor dat je een oppervlakte hebt van 1 meter bij 4 meter, en een diepte van 0,3 meter; dan heb je 1,2 kubieke meter potgrond nodig, wat gelijk staat aan 1200 liter.

Bereken met de potgrond calculator hoeveel potgrond je nodig hebt

Gebruik onze potgrond calculator om snel en nauwkeurig te bepalen hoeveel potgrond je nodig hebt voor jouw tuinproject. Met slechts een paar klikken krijg je het exacte aantal liters potgrond dat vereist is voor jouw specifieke situatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Ontdek ons ruime assortiment potgrond

Naast onze handige potgrond calculator bieden wij een breed assortiment potgrond van hoge kwaliteit aan. Of je nu op zoek bent naar potgrond voor kamerplanten of bloembedden, wij hebben de juiste producten om aan jouw behoeften te voldoen. Met merken zoals Pelfin en Augustiner ben je verzekerd van topkwaliteit voor al jouw tuinbehoeften.