Laatste kans! Dikke korting op alle Augustiner producten! Bezoek hier voor details.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Wachtwoord vergeten, wat nu?

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Geen probleem hoor, dat is zo opgelost. Een wachtwoord herstellen is snel gedaan via een mailtje. Hiervoor klik je rechtsboven in de browser op ‘Mijn account’. In plaats van nu in te loggen klik je op ‘Wachtwoord vergeten?’. Vul nu je e-mailadres in en check dan je mailbox. Als het goed is krijg je binnen enkele minuten een mail met een link om een ander wachtwoord in te stellen. Klik op de link en stel je nieuwe wachtwoord in. Nu kan je weer inloggen!

Krijg je geen mailtje? Check dan je spamfolder en probeer het dan nog een keer opnieuw. Als het nog niet lukt neem dan contact met ons op.