Nog maar een paar dagen korting op Franse Boomschors in big bags, bekijk de actie!.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

De 5 voordelen van kattenbak houtkorrels

Kattenbakvulling is iets wat elk kattenbaasje nodig heeft. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten en dan heb je ook nog ontzettend veel merken. Wij bij Bustotaal verkopen een geweldig product. Natuurlijk kattenbak houtkorrels! Kattenbakkorrels van hout zijn een populaire kattenbakvulling en daar zijn goede redenen voor. Weet jij niet waarom kattenbakkorrels zo goed zijn? Lees dan nog even verder.

1: 100% biologisch afbreekbaar

Pelfin kattenbakkorrels zijn echt ontzettend duurzaam. Zo zijn de korrels 100% biologisch afbreekbaar wat betekent dat je de korrels na gebruik zo kan weggooien.  Ze zijn namelijk gemaakt van houtvezels en dat is puur natuur. Zo kan je zelfs je eigen compost maken voor in de tuin van de gebruikte korrels!

2: Natuurlijk geproduceerd

Niet alleen zijn de Pelfin kattenbakkorrels biologisch afbreekbaar, maar ze zijn ook helemaal op een natuurlijke manier geproduceerd. Zo is het product gemaakt van een natuurlijk, hernieuwbaar materiaal. Ook wordt het hout dat gebruikt wordt voor de korrels lokaal ingekocht om zoveel mogelijk transport te vermijden. Zo proberen wij de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden.

3: Zero waste, geen plastic afval

Naast de natuurlijke productie hebben we nog een manier om het milieu zo veel mogelijk te sparen: plastic afval verminderen. Sterker nog, met het systeem dat wij gebruiken om kattenbakkorrels te verkopen gebruiken wij geen plastic. Wij noemen dit zero waste en doen dit door het kattengrit in emmers te verkopen. Zo kan je gewoon met een emmer langskomen en per liter kattengrit afnemen. Geen plastic verpakking is zero waste!

Pelfin kattenbakkorrels
Vul je kattenbakkorrels weer bij voor maar €0,25 per liter!

4: Super hygiënisch

Ook is het kattenbakgrit van een zeer goede kwaliteit. Kattenbakkorrels zijn namelijk samengeperste houtvezels en vallen uit elkaar bij contact met vocht. Daardoor neemt het wel 2,5 keer zo veel vocht op als zijn eigen volume. Ook klontert het mooi samen en kan je zeer makkelijk de vieze korrels eruit scheppen. Hierdoor blijft de kattenbak uitzonderlijk hygiënisch. Wij bevelen aan eens per dag de vieze korrels eruit te scheppen en dan eens per week weer bij te vullen met nieuwe korrels.

5: Houtkorrels zijn stofvrij

Iedereen met een kat kent het fenomeen wel: witte pootafdrukken nadat de kat in de kattenbak is geweest. In ‘normaal’ kattengrit zit namelijk best wel veel stof dat zich verspreid door het huis. Je kan zelfs allergisch zijn voor dit stof. Met de Pelfin kattenbakkorrels is dat verleden tijd. Houtkorrels zijn namelijk stofvrij. Afgezien van elke korrels rond de kattenbak zal er geen stof of andere viezigheid zich door het huis verspreiden.

Gerelateerde artikelen