Laatste kans! Dikke korting op alle Augustiner producten! Bezoek hier voor details.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Houtsnippers en/of Franse boomschors op een festival!

Je kent het vast wel, een perfecte dag voor een festival en de hele dag een zonnetje, maar door één bui is het een grote modderboel. Door gebruik te maken van Houtsnippers of Boomschors hoeft dit niet zo te zijn. Bij gebruik van houtsnippers of boomschors bij festivals zitten vele voordelen. Deze materialen zorgen ervoor dat de looppaden niet modderig worden en dat de festivalgangers geen natte vieze voeten krijgen. Een klein beetje regen op een festival tovert een grasveld binnen de kortste keren om in een modderbad. Door deze houtsnippers of boomschors kunnen paden gemaakt worden. Zo kan iedereen via de paden vrolijk aankomt op zijn of haar bestemming. Bustotaal zit gevestigd in Winsum in Groningen, maar is in staat om snel te leveren in heel Nederland en België.

Grote festivals in Nederland en België maken al gebruik van houtsnippers en boomschors als ondergrond. Is dit ook iets voor jouw festival? Neem contact met ons op, dan zullen wij zo snel mogelijk een scherpe offerte naar je terugsturen.

Vijf voordelen van houtsnippers en boomschors op festivals

Om je festival helemaal compleet te maken maak je gebruik van houtsnippers of boomschors. Hieronder staan 5 voordelen bij het gebruik van houtsnippers of boomschors voor een festival.

Foto: Cameron M-Hill Photography
  1. Blije festivalgangers = blije organisatie

Blije gezichten door minder natte vieze voeten voor de bezoekers. Natte vieze voeten zorgen bij veel festivalgangers ook dat ze het koud krijgen. Wat de sfeer ook niet zal bevorderen. Dit kan voorkomen worden! Blij festivalgangers zullen eerder terugkomen en vertellen over jouw festival.

  1. Snel verkrijgbaar

De houtsnippers en boomschors zijn beide makkelijk te verkrijgen bij Bustotaal. Ook in grote hoeveelheden te koop voor grotere festivals! Houtsnippers en boomschors zijn leverbaar in Big Bags tot 2 kuub. Als je de houtsnippers of boomschors los gestort wilt hebben, neem dan contact met ons op. Bustotaal kan snel en voordelig leveren in heel Nederland en in België. In meeste gevallen kunnen wij binnen 1 tot 3 werkdagen bij een festival leveren. Je heeft de houtsnippers of boomschors natuurlijk altijd op tijd binnen als je dit van te voren met ons inplant.

  1. Houtsnippers en boomschors zijn scherp geprijsd

Houtsnippers en boomschors zijn scherp geprijsd en kunnen zelfs met spoed in sommige gevallen de volgende dag geleverd worden. Mocht het weer ineens omslaan bij het festival.

  1. Natuurlijke uitstraling

Door houtsnippers of Franse boomschors bij je festival te leggen krijgt het een mooie natuurlijke uitstraling. Een pad van houtsnippers door bijvoorbeeld een bos heen ziet er erg mooi uit en kan veel toevoegen aan het totaalbeeld van een festival. Houtsnippers en boomschors zijn natuurlijk afbreekbaar en zou in de natuur kunnen blijven liggen. 

  1. Ecologisch verantwoord

Houtsnippers zijn een restproduct in de houtsector. Er worden geen bomen gekapt met het doel om houtsnippers te verkrijgen. Door gebruik te maken van houtsnippers steun je niet de houtkap, maar juist het gebruiken van alle onderdelen van de houtkap. Zodat alles van de boom gebruikt wordt. Als dit in lijn ligt met jouw festival dan zijn houtsnippers en of boomschors een uitstekende oplossing.

Festival in de regen, gebruik houtsnippers om natte voeten van je bezoekers te beperken.

Nadeel van houtsnippers en boomschors op een festival

Het enige nadeel van houtsnippers of boomschors is het opruimen.

Opruimen van de houtsnippers of boomschors

Houtsnippers en boomschors zijn biologisch afbreekbaar, maar niet in elke situatie kan dit blijven liggen na een festival. Het opruimen van houtsnippers en boomschors is moeilijker omdat deze verdeeld zijn over een groot gebied. Dit is alleen een nadeel als de houtsnippers of boomschors opgeruimd moeten worden. Als je de boomschors of houtsnippers hebt opgeruimd kun je deze natuurlijk opslaan en hergebruiken.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in houtsnippers of boomschors op je festival, koop dan nu bij Bustotaal! Heb je nog vragen over houtsnippers of boomschors? Schroom niet ons te bellen en ontvang deskundig advies. Zo vinden we samen een oplossing voor jouw festival!

Gerelateerde artikelen

Meer biodiversiteit in je tuin

In de hedendaagse tuin wordt biodiversiteit steeds belangrijker. Niet alleen draagt het bij aan een gezondere, meer veerkrachtige tuin, maar… Lees verder

Hoe leg ik een pad aan met boomschors of houtsnippers?

Een pad van kiezels, stenen of tegels past natuurlijk niet in een groene tuin met een natuurlijke uitstraling. De moderne… Lees verder

Kiezen tussen cacaodoppen of boomschors?

De keuze van bodembedekkers is zowel mooi voor het oog als functioneel. Twee populaire opties zijn cacaodoppen en boomschors, elk… Lees verder