Nog maar een paar dagen korting op Franse Boomschors in big bags, bekijk de actie!.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Boomschors in zakken

Op zoek naar hoogwaardige boomschors in zakken voor jouw tuin of landschapsproject? Bij Bustotaal kun je kiezen uit een ruim assortiment van Pelfin Franse boomschors en Augustiner dennenschors, allemaal verpakt in handige zakken op een pallet.

Augustiner dennenschors in zakken

Augustiner dennenschors is afkomstig van de Pinus Sylvestris, een boomsoort die van nature voorkomt in de noordelijke streken van Europa. Deze dennenschors is verkrijgbaar in handige zakken van 60 liter en is een uitstekende bodembedekker voor tuinen en landschapsprojecten.

De Augustiner dennenschors heeft een mooie, rustieke uitstraling en is perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling in je tuin. Het heeft een mooie goudbruine kleur en heeft een gemiddelde levensduur van 4-5 jaar. Deze bodembedekker is zeer geschikt voor gebruik op paden, borders en rondom bomen.

Pelfin Franse boomschors in zakken

Pelfin Franse boomschors is afkomstig van de Pinus Maritima, een boomsoort die groeit in de zuidelijke streken van Europa. Deze boomschors is verkrijgbaar in zakken van 70 liter en heeft een mooie, donkere kleur die goed past bij moderne tuinen en landschapsprojecten.

De Pelfin Franse boomschors heeft een levensduur van meer dan 5 jaar en is zeer geschikt voor gebruik op bloemperken en rondom bomen. Het is een duurzame bodembedekker die onkruidgroei voorkomt en vocht vasthoudt, waardoor je planten gezond blijven.

Het verschil tussen Augustiner dennenschors en Pelfin Franse boomschors

Hoewel beide soorten boomschors uitstekende bodembedekkers zijn, zijn er enkele verschillen tussen Augustiner dennenschors en Pelfin Franse boomschors. Zo heeft de Augustiner dennenschors een kortere levensduur en een lichtere kleur dan de Pelfin Franse boomschors. Aan de andere kant heeft de Pelfin Franse boomschors een grotere dichtheid en is het beter bestand tegen zware regenval.

Bestel zakken boomschors bij Bustotaal

Bij Bustotaal zijn we trots op onze scherpe prijzen en uitstekende klantenservice. Je kunt je eigen afleverdag kiezen en we zorgen ervoor dat je bestelling snel en veilig bij je wordt afgeleverd. Onze boomschors is verkrijgbaar in handige zakken van 60 liter (Augustiner) of 70 liter (Pelfin), afhankelijk van jouw specifieke behoeften.

Of je nu een professionele landschapsarchitect bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige boomschors voor jouw eigen tuin, bij Bustotaalvind je altijd de beste kwaliteit en de scherpste prijzen. Bestel vandaag nog en geniet van een prachtig aangelegde tuin met onze boomschors in zakken!