Tuinaccessoires

Tuindecoratie of -accessoires kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij Bustotaal hebben wij een breed assortiment accessoires voor in de tuin van goede kwaliteit. Wij zorgen voor spotgoedkope prijzen en de hoogste kwaliteit producten. Tuinaccessoires koop je natuurlijk bij Bustotaal.nl!

wijnvat kopen
Toon Filters

Vuurschalen

Tuindecoratie is er in verschillende soorten en maten. Het ene zorgt voor meer sfeer en het andere ziet er gewoon leuk uit. Een vuurschaal behoort tot dat eerste en zorgt voor een echt authentieke en gezellige sfeer in de tuin. Zodra het ’s avonds wat eerder donker en fris wordt is een vuurschaal echt een ‘must have’. Er gaat namelijk niks boven een gezellige avond rond een kampvuur met vrienden of familie!

Regentonnen

Op zoek naar tuindecoratie dat tegelijkertijd ook nog een ander doel heeft? Dan is een van onze regentonnen precies wat je zoekt. Onze regentonnen staan namelijk prachtig in de tuin en vangen tegelijkertijd water op voor de planten of andere doeleinden. Vooral onze wijnvaten zorgen voor een echte unieke stijl in jouw tuin. Onze wijnvaten zijn namelijk echt gebruikt voor het produceren van wijn! Met de tuinaccessoires van Bustotaal is je tuin stijlvol en toch natuurlijk.

Compostvaten

Met de compastvaten van Bustotaal kun je eenvoudig van groente-, fruit- en tuinafval compost maken. Een compostvat zorgt ervoor dat je het afval niet meer hoeft af te voeren en daarnaast is compost geschikt voor bemesting. Ook zorgt het compost ervoor dat de grondkwaliteit wordt verbeterd. De compostvaten zijn in verschillende groottes verkrijgbaar en is ideaal voor de kleine tuin.

Split of schors

Split of schors in de tuin is een van de beste opties om jouw tuin te decoreren. Een mooi grindpad of een mooie border met decorschors misstaat in geen enkele tuin. Bedenk eens hoe iedereen erop zal reageren wanneer ze deze prachtige decoraties het voor het eerste zien! Wij verkopen enkel de beste kwaliteit producten voor een mooie prijs.

Worteldoek

Bij het aanleggen van tuindecoratie zoals split of schors is worteldoek echt belangrijk voor de levensduur van onze producten. In dat opzicht is ons worteldoek echt een belangrijke tuinaccessoire. Worteldoek houdt namelijk het onkruid tegen dat anders tussen tegels, grind of schors kan gaan groeien. Zo kan je voor een lage prijs de levensduur en kwaliteit flink verlengen.