Taunus quartz

Taunus quartz is het meest kleurrijke split op de markt en dat zorgt voor een unieke stijl. Met een witte, oranje en gele kleurenmix is het zeer geschikt als siergrind dat de tuin of oprit mooi opvrolijkt. Doordat het uit kwarts bestaat is het zeer stevig en zelfs geschikt voor opritten en parkeerplaatsen. Bestel nu dit multifunctionele split en het wordt gratis geleverd!

  • Prachtige en unieke kleurenmix
  • Combineert mooi met andere soorten split
  • Multifunctioneel; zowel siersplit als opritbedekking
Taunus quartz
Toon Filters

Waar komt  Taunus quartz vandaan?

Taunus quartz komt uit het Taunusgebergte in Duitsland.

Waar kun je Taunus quartz voor gebruiken?

Taunus quartz  is een uitzonderlijk hard en veelzijdig materiaal dat geschikt is voor vrijwel alle toepassingen. Of je nu op zoek bent naar siergrind voor je tuin, een bodembedekker voor je oprit of erf, Taunus quartz is altijd de juiste keuze. In combinatie met grindplaten creëer je een prachtig en onderhoudsarm oppervlak voor je oprit of parkeerplaats.

Een warme uitstraling met de gele gloed van Taunus Quartz

Met zijn gele gloed geeft Taunus Kwarts je bouwproject een warme en aantrekkelijke uitstraling. De lichte kleur en moderne uitstraling maken het perfect voor een moderne look, of voor een combinatie met klassiekere vormen van bestrating, zoals kinderkopjes of cobblestones. Maak je volgende project af met de warme uitstraling van Taunus quartz, nu beschikbaar bij Bustotaal.nl.

Hoeveel Taunus quartz heb ik nodig?

Voor een prachtige uitstraling van jouw tuin raden wij het gebruik van Taunus quartz split aan. Om de benodigde hoeveelheid te berekenen voor jouw tuin van 4 bij 4 meter en een gewenste laagdikte van 5 cm, volg je deze simpele stappen:

  • Lengte x breedte: 4 m x 4 m = 16 m2
  • Vierkante meters x 75 kg: 16 m2 x 75 kg = 900 kg split

Om ervoor te zorgen dat jouw grindlaag er mooi uit blijft zien, adviseren wij een laagdikte van 5 tot 6 cm aan te houden. Dit zorgt ervoor dat het worteldoek en/of de ondergrond niet door de grindlaag heen zichtbaar zijn, maar ook dat het geen problemen veroorzaakt bij het rijden met fietsen of auto’s. Ga voor een unieke uitstraling met Taunus quartz split in jouw tuin!

Scherpe Prijzen, altijd de beste deal bij Bustotaal.nl

Bij Bustotaal.nl krijg je altijd de beste prijs voor Taunus quartz, zonder uitzonderlijk op zoek te hoeven gaan naar aanbiedingen. Onze scherpe prijzen, in combinatie met onze snelle levering, maken ons de perfecte keuze voor je volgende project (tuin -parkeerplaats). Helaas is het niet mogelijk om Taunus quartz af te halen, maar onze snelle en betrouwbare levering garandeert dat je altijd op tijd je materiaal in huis hebt.