Filteren

Type verpakking
 1. Big Bag 0.5m³ (1)
 2. Per zak (5)
 3. Big Bag 1m³ (2)
 4. Big Bag 1.8m³ (1)
Voorraad
 1. Op voorraad (11)
Beoordelen
 1. (2)
 2. & up (4)
 3. Not Yet Rated (2)

Tuinaarde

Tuinaarde kopen? Het assortiment van potgrond bij Bustotaal bestaat uit verschillende soorten tuinaarde. Onze tuinaarde is 100% natuurlijk en duurzaam. De tuinaarde bevat genoeg voedingstoffen voor de eerste paar maanden!

11 resultaten

11 resultaten

Online potgrond bestellen?

Potgrond is meer dan donkere aarde uit de grond. Potgrond is een complexe mix van voedingsstoffen en micro-voedingsstoffen, schimmels en sporen, bacterieën en gecomposteerde materialen. Deze combinatie van stoffen ondersteunt het ontluiken van leven. Juist hierom is het belangrijk voor ons dat  potgrond schoon en rijk aan voedingsstoffen is. Dus hebben we allerlei verschillende soorten potgrond ter ondersteuning van de ontwikkeling van wortels, goede luchtigheid en optimale vochtregulatie voor verschillende bloemen, planten en gewassen. Het is belangrijk om de kwalitatieve en voedzame potgrond te hebben waarvan de pH-waarde juist is voor jouw planten. Onze universele potgrond is geschikt voor de meeste planten. Daarnaast hebben we ook nog bemeste tuinaarde in ons assortiment, dit product is uitermate geschikt om de planten in en rond uw huis extra voeding te geven.

RHP keurmerk

Het RHP keurmerk voor potgrond staat voor kwalitatieve en duurzame potgrond. Daarnaast geeft het keurmerk aan dat de potgronden veilig en schoon zijn. Deze potgronden kunnen zonder risico's voor de teelt of gezondheid gebruikt worden. RHP test de pH-waarde, stabiliteit, luchtigheid en vochtigheidsgehalte van potgrond en heeft strenge kwaliteitseisen.

Voordelen van Bustotaal Potgronden 

 • Volgende Werkdag Thuisgeleverd
 • Gratis Thuisbezorgd
 • Voorzien RHP-Keurmerk
 • Groot Assortiment