Nog maar een paar dagen korting op Franse Boomschors in big bags, bekijk de actie!.

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Tuinaarde calculator

Tuinaarde is een essentieel component voor diverse tuinwerkzaamheden zoals het verhogen van borders en het vullen van plantenbakken. Het correct berekenen van de benodigde hoeveelheid tuinaarde is cruciaal voor het succes van deze projecten. Bustotaal heeft een gebruiksvriendelijke tuinaarde calculator ontwikkeld om je hierbij te helpen.

Hoe bereken je de benodigde hoeveelheid tuinaarde?

De tuinaarde calculator van Bustotaal gebruikt een eenvoudige formule: lengte x breedte x aanbevolen dikte. Voor toepassingen zoals het verhogen van borders en het vullen van plantenbakken is een dikte van 15 tot 20 centimeter ideaal. Bijvoorbeeld, voor een oppervlakte van 1 meter bij 4 meter met een dikte van 0,2 meter, heb je 0,8 kubieke meter tuinaarde nodig, wat overeenkomt met 800 liter.

Bereken met onze tuinaarde calculator de benodigde hoeveelheid

Met onze tuinaarde calculator bepaal je snel en nauwkeurig hoeveel tuinaarde je nodig hebt voor je tuinprojecten. Een paar klikken zijn genoeg om het exacte aantal liters voor jouw specifieke situatie vast te stellen.

Hoeveel heb ik nodig?

Ontdek ons uitgebreide assortiment tuinaarde

Naast onze handige tuinaarde calculator, biedt Bustotaal een breed assortiment aan kwalitatieve tuinaarde. Wij bieden zowel onze eigen Big Bags met tuinaarde als producten van het bekende merk Augustiner. Deze zijn perfect voor het verhogen van borders en het vullen van plantenbakken, en helpen om een gezonde groei en bloei van jouw planten te bevorderen