Vuurschalen

Tegenwoordig brengen we steeds meer tijd door in onze tuin, gezellig met vrienden of familie. Heerlijk bij een vuurtje of een BBQ. Hiervoor heeft Bustotaal een mooi en trendy assortiment vuurschalen. Deze vuurschalen zijn perfect voor gebruik op jouw terras. Door de uiteenlopende designs is er altijd wel een mooie schaal die past binnen jouw tuininterieur.

8 resultaten

8 resultaten

Vuurschalen kopen?

Ben jij op zoek naar een sfeermaker in jouw tuin? Dan is een vuurschaal ideaal. Vuurschalen brengen het heerlijke kampeergevoel tot leven in jouw tuin. Heerlijk rond het vuur zitten en marshmallows roosteren of toch liever een stuk vlees. Dan kan allemaal met onze vuurschalen. Door de uiteenlopende designs is er altijd een vuurschaal die past in jouw tuininterieur.

Verschillende kleuren, materialen en vormen geven ieder een unieke sfeer en uitstraling aan jouw tuin. Wij bieden stalen en metalen vuurschalen aan in verschillende vormen en kleuren. Bestel onze vuurschalen en wij bezorgen het gratis bij jou thuis.

Waarom een vuurschaal?

  • Het is sfeervol
  • Door de verschillende materialen, kleuren en vormen is er altijd een vuurschaal die bij jou past
  • Het geeft een fijne warmte 
  • Ook te gebruiken als bbq of voor het roosteren van bijvoorbeeld marshmallows

Naast de fijne sfeer en warmte, kan een vuurschaal ook prima gebruikt worden als BBQ. Zo kun je de avond beginnen met het grillen van bijvoorbeeld een smakelijk stukje vlees. Toch te koud? Dan kun je haardblokken gebruik om een aangenaam vuurtje aan te wakkeren.

Ook te bekijken!

Al onze vuurschalen zijn ook beschikbaar in onze winkel in Winsum, Groningen. Geen optie voor jou? Dan kan het ook snel, vertrouwd en gratis bij jou thuisbezorgd worden.