Vanwege groot succes verlengd: 14 extra dagen korting op alles op een pallet! Bekijk de: actie!

BTW
Recent toegevoegd
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Een wijnvat, ongelooflijk veelzijdig!

Authentieke Franse wijnvaten die echt gebruikt zijn door wijnboeren. Zij kunnen er niks meer mee, maar voor jou zijn de mogelijkheden bijna oneindig! Maar wat kan je dan met een wijnvat? Een wijnvat is super breed inzetbaar, je kan ze namelijk voor van alles gebruiken. Bartafels, bloembakken en regentonnen, je kan het zo gek niet bedenken. Wat je nog meer met een wijnvat kunt doen en hoe, lees je in deze blog.

Onze authentieke Franse wijnvaten

Het bijzondere van onze wijnvaten is dat ze echt gebruikt zijn en dat zie en ruik je. Echt gebruikte wijnvaten, rechtstreeks geïmporteerd vanuit de Franse regio Bordeaux. In het stevige vat is de wijn nog te ruiken wat zorgt voor een heerlijke geur en een wijnvat met een ‘rode wijn-look’. De wijnvaten kopen wij zelf in van gerenommeerde wijnboerderijen uit de Franse streek en daardoor kunnen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Ben je al benieuwd naar de mogelijkheden?

Wijnvaten als regenton

Een regenton, vaak niet het allermooiste decorstuk in je tuin. Vanaf nu niet meer! Twee gaten boren, een vulautomaat en kraan inslaan en je hebt een ontzettend mooie en bijzondere regenton in je tuin staan. Het wijnvat als regenton zorgt voor een mooie Franse look in je tuin en is natuurlijk ook nog eens goed voor het milieu. Door het opvangen van regenwater met je regenton kun je dit water gebruiken om je planten water te geven, waardoor je minder leidingwater verbruikt wat je rekening aan het eind van de maand weer wat lager maakt. Met onze kraantjes, vulautomaten en natuurlijk wijnvaten is het maken van een regenton zo klaar!

De bloemetjes buiten zetten

Van de zomer de bloemetjes weer buiten zetten? Een wijnvat doormidden zagen en even netjes afwerken door deze even op te schuren na het zagen. Beide helften vullen met tuinaarde en je hebt twee prachtige, originele én bijzondere bloembakken. Je kunt deze plantenbakken dan zowel binnen als buiten gebruiken, en ze staan natuurlijk erg mooi in je tuin in combinatie met een regenton! ?

Wijnen op je wijnvat!

Ook kun je van de wijnvaten ontzettend mooie statafels of bartafels maken. Dit soort tafels zijn echt ontzettend uniek en ze staan ontzettend mooi in je huis, bar of tuin! Door een tafelblad te bevestigen op het wijnvat creëer je een mooie tafel waar je straks je wijn of andere drankjes en hapjes nuttigt op een wijnvat!

Wees creatief

Zoals je al had gelezen, je kan het zo gek niet bedenken met wat je allemaal wel niet met een wijnvat kunt doen. Gewoon als decoratie in je tuin is zelfs al mooi, maar wees eens creatief en je kunt alle kanten op! Kasten, stoelen, krukken, tafeltjes en nog véél meer. Laat je eigen creativiteit gaan en je maakt de meest unieke, bijzondere en mooie meubels en accessoires voor in je huis, tuin of waar dan ook!

Bekijk ons wijnvat

Ons wijnvat heeft een prachtige look en is ongelooflijk veelzijdig!

Gerelateerde artikelen

Alles over cortenstaal kantopluiting

Na het lezen van dit blog weet je alles over cortenstaal, waarvoor je de cortenstaal kantopsluiting kan gebruiken en hoe… Lees verder

Grind aanleggen: stap voor stap

Nu je hebt gekozen voor grind, is het tijd om de handen uit de mouwen te steken! We leggen je… Lees verder

Grind of split: wat is het verschil en wat past bij jou?

Wil je jouw tuin met een mooi grind- of splitpad laten aanleggen? Of wil je je oprit een nieuw uiterlijk… Lees verder