Februarideal, aantrekkelijke korting op potgrond en tuinaarde

BTW
  • Topbeoordeling: 8.9+
  • Bepaal je eigen aflevermoment*
  • Veilig en betrouwbaar

Winterse tuinklusjes

Alhoewel de lente vaak beter weer meebrengt dan de winter, zijn er in de winter vaak zat klussen te doen in de tuin op dagen dat het weer beter is. Als de zon schijnt of als het droog is is het vaak al prima weer. Of het nu gaat om een kleine of grote tuin, bij Bustotaal vind je de juiste producten voor jouw tuinproject. Hieronder enkele voorbeelden van tuinprojecten.

Looppaden onderhouden

Heb jij in jouw tuin mooie paden? Die kunnen bestaan uit boomschors, houtsnippers, grind of split. Ze hebben zo nu en dan een oppepper nodig. Om onkruidgroei tegen te gaan adviseren wij om regelmatig te harken en ze één keer per jaar aan te sterken met nieuwe bedekking.

Bij het aanleggen van paden adviseren wij het gebruik van worteldoek, want deze combinatie heeft een onkruidwerende werking. Ben je op zoek naar boomschors, houtsnippers, grind, split of worteldoek? Ook daarvoor ga je naar Bustotaal.nl.

Plantenbakken maken

Een tuin vol met gras of tegels kan weinig onderhoud vergen, maar uit onderzoek van het Haags Milieucentrum is gebleken dat een tuin met bloemen, planten en struiken minder onderhoud vergt dan een tegeltuin of grasmat. Met onze tips maak je jouw tuin veelzijdiger en blijf je weinig omkijken hebben naar jouw tuin, want je hoeft minder onkruid te wieden en minder gras te maaien.

Heb je een stuk grond vrijgemaakt voor jouw plantenbak of border? Dan adviseren wij om eerst worteldoek aan te brengen alvorens je tuingrond aanbrengt. Je kan vervolgens onze kantopsluiting van Corten gebruiken. Dit zijn metalen opsluitbanden die een moderne look en feel aan jouw tuin geven en makkelijk te zagen zijn om ze speciaal voor jouw tuin op maat te maken. De plantenbakken kan je vullen met planten van lokale kwekerijen en je kan gebruikmaken van ons potgrond dat erg scherp geprijsd is.

Om planten in de winter en zomermaanden te beschermen tegen extreme temperaturen en om jouw plantenbakken onkruid vrij te houden raden wij boomschors of houtsnippers aan, om aan te brengen in jouw border of plantenbak.

Potgrond en boomschors koop je natuurlijk bij Bustotaal.nl.

Gerelateerde artikelen