393 producten in TUIN

Om een prachtige tuin te creëren waarin jij je helemaal thuis voelt is een heleboel nodig, van planten en bloemen tot mooie borders tot een gezellige zit plek op het terras. Op de site van Bustotaal vind je een groot assortiment aan verschillende tuinartikelen en klusartikelen die uw tuin of terras kunnen verfraaien. Van kwaliteit boomschors tot fraaie decoratieve houtsnippers, van robuuste vuurschalen tot tuinmeubelen. Bestel een van onze fraaie kruiwagens erbij om de producten gemakkelijk in de tuin te plaatsen. Eenvoudig en gemakkelijk in huis.

Boomschors

Bustotaal heeft een ruim assoritment aan bodembedekkers in haar assortiment. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende soorten boomschors, houtsnippers en cacaodoppen. Allemaal producten die uitermate geschikt zijn om uw tuin er weer verzorgd en fris uit te laten zien. Bustotaal heeft drie soorten boomschors in haar assortiment dit zijn de Franse boomschors, Dennenschors en Sylvester boomschors. De boomschorssen die Bustotaal aanbiedt zijn verkrijgbaar in verschillende soorten grofheden en komen van verschillende boomsoorten af, hierdoor kan in overleg met de consument de meest geschikte boomschors aangeboden worden die het best aansluit bij de wens van de klant.  

Houtsnippers

Houtsnippers is een goed kwalitatief product wat verschillende eigenschappen heeft, het gaat onkruid tegen, beschermt de grond tegen vorst, is vochtregulerend, is geschikt voor betreding, gaat overmatige verdamping tegen en is vrij van ziektekiemen. De houtsnippers die Bustotaal aanbiedt zijn opgedeeld in drie categoriën namelijk de houtsnippers, de deco houtsnippers, en de gecomposteerde houtsnippers. Elke soort houtsnipper binnen het assortiment heeft zijn eigen specificaties en kenmerken, dit kan gaan van kleur tot levensduur. Deze productspecificaties kunnen bij de desbetreffende houtsnippers bekeken en vergeleken worden. Houtsnippers zijn een ideaal product met verschillende toepassingen. 

Naast de boomschors en houtsnippers kan er ook een breed assortiment aan kruiwagens en gereedschap besteld worden. We hebben in ons assortiment kluskruiwagens en boerderijkruiwagens in verschillende soorten en maten. Voor elk wat wils. De kruiwagens zijn handig voor het verplaatsen van de bestelde, boomschors of houtsnippers Wil je een speels accent geven aan de tuin met je kruiwagen? Een gedeelte van onze kruiwagens zijn ook in het roze, geel en lavendel beschikbaar.

Verzendwijze van grote verpakkingen

Het bezorgen van een Big Bag verpakking met schors of aarde is niet een doorsnee levering. Dit vanwege het hoge gewicht van meestal meer dan 500 Kg per pakket. Om dit in goede banen te laten leiden wordt het aflevermoment zorgvuldig ingepland. Zo wordt er minimaal één uur voor de levering contact met u opgenomen.