Filteren

Materiaal
 1. Metaal (1)
 2. Kunststof (3)
 3. UV gestabiliseerd PP (1)
Voorraad
 1. Op voorraad (6)
Beoordelen
 1. (1)
 2. & up (3)

Worteldoek

Worteldoek wordt op de tuinbodem gelegd om onkruid te weren. Leg een laag worteldoek onder uw siertuintje, grindpad, tuintegels, borders of boomschors. Goed worteldoek is UV-gestabiliseerd waardoor zonlicht niet door het doek heen kan komen. Zonder zonlicht heeft onkruid geen kans om te groeien. Daarnaast is het belangrijk dat het worteldoek genoeg water doorlaat voor een vruchtbare bodem, zodat de bodemkwaliteit niet verminderd.

6 resultaten

6 resultaten

Hoe leg je een worteldoek?

Worteldoek leggen is simpel om zelf te doen. Zorg er allereerst voor dat de grond waar het worteldoek op ligt vlak is. Leg het worteldoek over de gehele vlakte die je wilt afdekken, inclusief eventuele randen. Wilt u het doek op maat snijden? Zorg ervoor dat je het doek strak houdt en afsnijdt met een stanleymes. Zorg voor een halve centimeter overlap als je twee doeken naast elkaar legt om gaten te vermijden.

Voordelen van worteldoek

   • Geen last van onkruid
   • Het is waterdoorlatend
   • Geschikt onder tegels, grind of boomschors

Anti Worteldoek van Bustotaal is gemaakt van UV gestabiliseerd materiaal, waardoor onkruid geen kans krijgt om te groeien. Daarbij is het wel waterdoorlaten, zodat de bodemkwaliteit niet verloren gaat. Ons worteldoek is geschikt voor onder tegels, grind en verschillende soorten boomschors.

Bestel nu online!

Bestel vandaag nog een worteldoek bij Bustotaal, dan wordt het gratis en snel bij jou thuisbezorgd.