Boomschors

Met boomschors leg je eenvoudig een onkruidvrije tuin aan. Jouw boomschors wordt geleverd in een big bag. De big bag kan je opensnijden, aanharken, en klaar. Als je op maandag t/m donderdag voor 16:00 besteld, heb je de boomschors de volgende dag klaar staan om te verwerken.

Boomschors is een product wat voor meerdere jaren blijft liggen. We begrijpen dat je een goede keuze wilt maken. Maak daarom gebruik van het onderstaande keuzemenu en wij sturen je direct door naar de voor jou geschikte boomschors.23 resultaten

23 resultaten

Wil je prachtige paden en borders aanleggen in jouw tuin? Bestel hoge kwaliteit boomschors voor in de tuin. Profiteer van super snelle levertijden en gratis bezorging van boomschors in big bag verpakkingen.

Welke boomschors kies je?

Ben je op zoek naar hoogwaardige decoratieve boomschors? Kies dan voor franse boomschors, perfect voor het aanleggen van mooie tuinpaden en borders. Deze schors geeft je tuin een verzorgde en mooie uitstraling. Wanneer je opzoek bent naar een lichte kleur boomschors is dennenschors voor jouw het meest geschikt. Evenals Franse boomschors blijft dennenschors minimaal 5 jaar goed in de tuin. Voor het aanbrengen van een voordelig tuinpad is sylvester schors de beste oplossing. Deze schors bevat grotere stukken en is niet gezeefd, en is daarom minder geschikt voor decoratie. Sylvester schors is het best te gebruiken voor paden, opritten en borders. Ook cacaodoppen zijn een duurzame en praktische oplossing om te gebruiken als bodembedekker.

De voordelen van Boomschors

  • Verfraaien van je tuin; aanleggen van tuinpaden en borders
  • 100% natuurlijk
  • Weinig onderhoud aan de tuin: minder onkruid
  • Als veilige valdemper onder speeltoestellen

Alle soorten boomschors hebben een vochtregulerende werking waardoor je tuingrond minder snel zal uit drogen. Strooi jaarlijks een laag van enkele centimeters boomschors op paden of in de borders

Grote afname in Bulk en losgestort in je aanhanger

Al onze hoogwaardige boomschors producten kun je losgestort bij ons afhalen in Winsum (Groningen). Hierbij kun je kiezen uit opgezakte big bags met schors of juist losgestort in jouw aanhangwagen. Grote afnames van meer dan 10 kuub is ook geen probleem, neem hiervoor contact op met onze servicemedewerkers.